Najnovije

DAN POSLE IZBORNOG DEBAKLA: Lider Dveri Boško Obradović ima poruku za birače ali i Vučića

Lider Dveri Boško Obradović kaže da nema predaje nakon izbornog poraza. On se jutros obratio svojim biračima putem Tvitera. Dveri su, u koaliciji sa DJB, na izborima osvojili samo 3,9 posto glasova.

Boško Obradović i Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

- Beograd je dobio i vlast i opoziciju kakvu je želeo. To je njihov izbor. Izabrali su da Beogradom i dalje vladaju Mali i Vesić, a da im opozicija budu Đilas i Šapić, iako niko nije umeo da mi navede niti jednu izjavu Đilasa i Šapića protiv Vučićeve vlasti u prethodne četiri godine. Hvala svim biračima u BG koji su glasali za alternativu i sadašnjoj i bivšoj vlasti. Pošteno smo nastupili, ponudili nadu da ne mora da se bira između istih političara koji se vrte na vlasti već 28 godina. Nije zrelo za ovu političku poruku. Građani žele da ih i dalje vode isti - kaže Obradović.
On je Aleksandru Vučiću i SNS poručio da će nastaviti borbu protiv kriminala i korupcije u vrhu vlasti. - Što se Dveri i mene lično tiče - nema povlačenja i nema predaje: posvećujemo se skupštinskom radu u NS RS od sutra, borbi za očuvanje KIM u sastavu Srbije i predstavljanju porodične i ekonomske politike Dveri, ali i započetoj borbi protiv kriminala i korupcije u vrhu Vučićeve vlasti - zaključuje on.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dušan Dunđer o krađi na izborima.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA