Najnovije

BELI ŠLEMOVI OPTUŽUJU SAA ZA HEMIJSKI NAPAD I NAVLAČE AMERIKU NA INTERVENCIJU: Civili dižu sirijske zastave u Istočnoj Guti (VIDEO)

U dubini Istočne Gute u uporištu terorista civili su podigli visoko sirijsku državnu zastavu u iščekivanju Sirijske arapske armije (SAA) koja nezaustavljivo oslobađa delove Istočne Gute od terorista.

Sirija (Foto: RIA Novosti)

U prethodnih 24 sata takozvani ''Beli šlemovi'' su snimili video materijal koji navodno dokazuje upotrebu hemijskog oružja od strane sirijske armije u Istočnoj Guti. Navode da se incident dogodio u Hamuriji i da su civili napadnuti hemijskim oružjem.


Lepa gluma pred kamerama (Foto: Beli šlemovi) Podsećamo da je američka ambasadorka u UN Niki Hejli ranije zapretila Siriji upotrebom raketa u slučaju da se pojavi nova informacija o korišćenju hemijskog oružja, što ranije nijednom nije dokazano, na šta joj je ruski šef diplomatije Sergej Lavrov odgovorio činjenicama da se informacije o hemijskim napadima preuzimaju iz terorističkih resursa na socijalnim mrežama i da ih plasiraju dva lica koja žive u Velikoj Britaniji i SAD. U isto vreme u toj istoj Hamuriji u Istočnoj Guti pojavio se snimak na kojem se vidi kako civili podižu visoko sirijsku državnu zastavu. ''Mi želimo da teroristi odu! Mi želimo Asada'', viče jedan od njih. A kada će Turci napustiti Afrin, saznajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA