Najnovije

ANITA STOJADINOVIĆ O RIJALITIJIMA: Danas se lako stiže na TV, ali ne treba svako ko je javna ličnost da bude uzor (VIDEO)

U najnovijem izdanju emisije "Forum" koja se realizuje u saradnji portala "Pravda" i Narodne televizije gost je bila mlada i uspešna glumica Anita Stojadinović

Anita Stojadinović (Foto: Jutjub)

Anita Stojadinović igrala je u monodrami Bog da prosti koja je nastala po romanu Petrijin venac, zatim u predstavi Nisam kriva, koja je govorila o ženama žrtvama nasilja, zatim Ne oklevaj, improvizuj, kao i u mnogim drugim... Pored toga je glumila i u dve predstave za decu. U emisiji govori o glumačkom zanatu, velikoj konkurenciji u glumačkom svetu, komentariše rijaliti programe.

Anita govori i o svom odrastanju na selu i brizi o imanju. Kaže da je ponosna na svoje poreklo i rado govori o čuvanju koza i obavezama koje je imala u detinstvu. Ona savetuje mlade da se bore da ispune svoje snove i da ne treba da traže uzore u svakome koga vide na televizijskim ekranima, a pogotovo u učesnicima u rijaliti programima. - Mladi ljudi treba da shvate da ne treba da se uglledaju na sve ljude na ekranu. Danas se lako dođe do toga da se pojaviš na televiziji ali ne treba svako ko je javna ličnost da bude uzor - kaže Anita Stojadinović. Emisija se premijerno emituje svakog četvrtka u 17 sati na Narodnoj televiziji. Autor i voditelj emisije je Marija Gojković. Prvu epizodu emisije Forum u kojoj je gost bio policajac koji je spasio dve tinejdžerke da ne počine samoubistvo pogledajte OVDE. Izvor: Pravda/Narodna.tv

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

U našem Muzeju vazduhoplovstva nalazi se nekoliko unikatnih letelica koje nisu sačuvane nigde drugde u svetu. Saznajte kojih:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA