Najnovije

HAJKA NA RUSIJU: Evo šta je ujedinilo Zapad!

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusuje Marija Zaharova je u intervjuu za „Peti kanal“ izjavila je da je glavni cilj nekih zapadnih zemalja da se ne dozvoli održavanje Svetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji.

Vladimir Putin (Foto: Pravda)

Odgovarajući na pitanje voditelja da li bi Rusija mogla da se suoči sa izolacijom zapadnih zemalja u kontekstu održavanja Svetskog prvenstva u fudbalu, Zaharova je istakla da to jednostavno „san i glavni cilj“.
„Stičem utisak da je jedini cilj da se Svetsko prvenstvo u fudbalu izmesti iz Rusije“, rekla je ona.
Ove nedelje je niz zemalja Evropske unije, kao i SAD, Kanada, Norveška i Ukrajina, odlučio da protera ruske diplomate zbog incidenta u Solsberiju. U tom britanskom gradu 4. marta su otrovani bivši pukovnik Glavne operativne uprave Rusije (GRU) Sergej Skripalj, koji je radio za britanske obaveštajne službe, i njegova ćerka Julija. Britanska strana tvrdi da je u trovanje Skripaljevih supstancom A-234 umešana Rusija.
Prvo Svetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji biće održano od 14. juna do 15. jula 2018. godine u 11 gradova: Moskvi, Sankt Peterburgu, Samari, Saransku, Rostovu na Donu, Sočiju, Kazanju, Kalinjingradu, Volgogradu, Nižnjem Novgorodu i Jekaterinburgu.
Pročitajte OVDE sve o novoj provokaciji Britanije.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kuda vodi diplomatski rat Rusije i Zapada?
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA