Najnovije

MEDOJEVIĆ: Đukanović je proizvod globalnih fašista, ucenjeni lopov i izdajnik

Đukanović je proizvod globalnih fašista, ucenjeni lopov i izdajnik, napisao je na svojoj fejsbuk stranici lider PZP-a i član Predsedništva DF-a Nebojša Medojević.

Medojević (Foto: Jutjub)

Medojević je prokomentarisao pobedu stranke mađarskog predsednika Viktora Orbana na parlamentarnim izborima, rekavši da pobedu duguje zaštiti hrišćanskih civilizacijskih vrednosti.
„Orbanov FIDES osvojio je 66% mandata na izborima u Mađarskoj na čistoj antiEU i antimigrantskoj politici, zaštite hrišćanskih civilizacijskih vrednosti Evrope. Đukanović radi suprotno. Razara hrišćansko jedinstvo i masovno dovodi emigrante sa mafijaškim pedigreom. Bar, Budva, Kotor, Boka – cilj je promena etničke strukture Crne Gore uz podršku nekih međunarodnih centara moć. Kao što je rađeno sa Kosovom. Kad bude svima jasno, biće kasno!“, napomenuo je Medojević.
On je kazao da je Crna Gora još od 2000. godine u „kandžama globalnih bankarskih fašista“.
„Oni su istovremeno finasirali i Hitlera i Lenjina. Sad finansiraju promjenu etničke strukture Evrope, kao i sve ratove“, kazao je lider PZP-a i istakao:
„Dugo sam posmatrao taj sistem globalnih fašista iznutra i gledao kao svesno uništavaju našu privredu i razaraju naš tradicionalni sistem vrednosti. Đukanović je najbolji njihov proizvod. Ucenjeni lopov i izdajnik koji je spreman na sve, da bi ostao na vlasti i slobodi“.

EU je mehanizam za pokoravanje naroda

„Nažalost, posmatrao sam uživo plan reformi Rusije 90-tih koji su napravili ‘čikaški momci’. U praksi je doveo do uništenja Rusije, masovne korupcije, pljačke i siromaštava i, pretvaranja KGG u rusku mafiju, koja je postala globalna prijetnja. Pretvaranje komununističkih država u kolonije“, napisao je Medojević.
On je kazao i da su sve nadnacionalne organizacije već pod njihovom kontrolom: MMF, SB i EU.
„Kad je EU otvoreno podržala korumpirane autokrate od Vardara pa do Triglava, pale su sve maske. EU je samo nadnacionalni mehanizam za pokoravanje zemalja i naroda i njihovo pretvaranje u kolonije globalnih bankarskih fašista. ‘Afričko proleće’ i slanje emigranata u Evropu. Globalni bankarski fašisti će izazvati i 3. svetski rat, ukoliko se slobodni svet ne ujedini. Oni stoje iza svih ratova, terorizma, dužničkih kriza, kraha berzi, ekononskih depresija. Svaka država koja se otrgne je dobitak. Čestitke Orbanu. Zbog mira i slobode u svijetu“, naglasio je Medojević.
Ruska vojska u Siriji se sprema za sukob sa SAD. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Nebojša Medojević - Organizovani kriminal je ozbiljan politički problem! 
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA