Najnovije

SITUACIJA SE KOMPLIKUJE: Amerika šalje još jedan razarač u Sredozemno more

Drugi američki razarač mogao bi da uplovi u Sredozemno more u narednih nekoliko dana, piše "Volstrit džurnal", pozivajući se na izvore u Pentagonu.

Razarač (Foto: flickr)

„SAD već imaju jedan raketni razarač — ’Donald Kuk‘ na istoku Sredozemnog mora, odakle on može da učestvuje u svim napadima na Siriju. Drugi — ’Porter‘ — tamo može da stigne kroz nekoliko dana“, piše list. Juče je „Vašington egzeminer“, pozivajući se na izvor u Pentagonu, napisao da je razarač „Donald Kuk“ sa 60 krstarećih raketa „tomahavk“ napustio luku na Kipru i krenuo prema Siriji. Prema podacima turskog lista „Hurijet“, razarač su najmanje četiri puta nadletali ruski avioni, ali je Pentagon to demantovao.

Juče je predsednik SAD Donald Tramp izjavio da razmatra situaciju o navodnom hemijskom napadu u sirijskom gradu Dumi, što je nazvao „gnusnim“ činom protiv nevinih civila. On je rekao da će „bitne odluke o Siriji“ biti donete tokom narednih dan-dva, nakon što se utvrdi ko je odgovoran za navodni napad u Dumi — Rusija, Sirija, Iran ili „svi zajedno“. Pogledajte OVDE kako će izgledati nova ruska Lada Niva. Izvor: RIA

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

BONUS VIDEO

Stanovnici Dume ništa nisu čuli o "hemijskom napadu"
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA