Najnovije

EMIR KUSTURICA O TRAMPOVOJ PORUCI RUSIMA: Evo šta bi se desilo Rusiji ukoliko ne bi odgovorila na američki napad na Siriju

– Tramp je sudbina velike imperije i velike kulture koja dobija svoga Nerona, to je palikuća čitave planete – kaže za „Iskru“ Emir Kusturica komentarišući današnju izjavu američkog predsednika Donalda Trampa koji je Rusiji poručio „da se spremi za američke rakete – nove lepe i pametne“, i da „Rusija nije trebalo da bude partner životinje koja gasom ubija sopstveni narod i uživa u tome“.

emir Kusturica (Foto: Jutjub)

– Retorika Zapada ostaje pusta laž da je neko negdje napravio nešto, i ovog i već mnogo puta u pitanju je podvala sa hemijskim oružjem. Kao da im se ništa ranije nije desilo, kao da nam Bler nije priznao da je lagao, kao da nisu od Drugog svjetskog rata započeli i vodili 14 ratova i svuda ubijali civile i djecu i sada opet lažu da žele da ljude zaštite od, kako Tramp naziva Asada, „životinje“. Čudo je komfor, najprivlačniji pojam novog čovjeka, „haj-tek“ pagana, koji će progutati ovu laž u zapadnoj hemisferi i, na kraju se dugo raspadati u vlastitim lažima i nemoralu. I na kraju će se raspasti – kaže Kusturica komentarišući Trampovu izjavu.

– Tajna je u tome što će Rusi, ako ne odgovore na američki napad na Siriju, morati da prihvate bombe u Rusiji – zaključuje Kusturica. Pročitajte OVDE Dačićevu izjavu o tome kako se Srbija sprema za Treći svetski rat.

Izvor: Iskra

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Snimak sa mesta rušenja vojnog aviona kod Kovačice
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA