Najnovije

TREBA NAM NEUPOREDIVO JAČA VOJSKA: Za 10 godina Albanci ostaju sami, tada više niko neće hteti da ratuje za njih (VIDEO)

Gost nove epizode emisije "RasPravda" koja se realizuje u saradnji portala Pravda i produkcije "HelmCast" bio je advokat Branko Pavlović. Pavlović je kritikovao pregovore koje Aleksandar Vučić, pod patronatom EU, vodi sa Šiptarima, tvrdeći da treba odložiti sporazum o Kosovo jer će Šiptari u narednih 10 godina izgubiti podršku koju trenutno imaju.

Vojna parada u Beogradu (Foto: Sinhua)

Pavlović je rekao da trenutno Nemačka vrši najači pritisak na Srbiju kako bi pristala na pravno perfektni" sporazum o Kosovo kojim bi stavila tačku na pitanje nezavisnosti južne srpske pokrajine. Pavlović je rekao da pregovore treba odložiti do povoljnijih okolnosti. - Idealni trenutak za pregovore biće kada Albanci sa Srbima ostanu jedan na jedan, kada međunarodne okolnosti budu takve da niko neće hteti da ratuje za Albance, niko. To je prvi preduslov. Drugi preduslov da Srbija bude vojno neouporedivo jača od albanske strane da bi pregovori uspeli - objašnjava Pavlović. On kaže da to nije poziv na rat već da bi rezultat pregovora bio mnogo bolji kada bi Srbija imala vojsku koja je u stanju da za 60 dana bude na granici sa Albanijom. - Onda kažeš ja to neću, ja hoću da pregovara - objašnjava Pavlović. On je rekao da velika sreća po Srbiju da međunarodne okolnosti idu u korist onih zemalja koje ne priznaju nezavisno Kosovo poput Kine, Rusije i Indije a na štetu onih koji su sponzori Albancima. - Za 10 godina Albanci ostaju sami - tvrdi Pavlović. On u emisiji govori i o ekonomskom uništavanju Srbije, štetnih posledica delovanja MMF u našoj zemlji, pogrešnim potezima politike Aleksandra Vučića, ekonomskom raslojavanju i povećanju broja sironašnih itd. Pavlović govori i o odgovornsti vlada nakon 5. oktobra. Autor i voditelj emisije je Miodrag Zarković. Predhodnu emisiju "RasPravda" u kojoj je gosti bio Milo Lompar koji je takođe kritikovao aktuelni režim pogledajte OVDE. Izvor: Pravda/HelmCast

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

U emisiji "Forum" koja se realizuje u saradnji portala Pravda i Narodne televizije, Ivan Miljković je govorio o tome kako je pronašao brata koji je ukraden iz bolnice i prodat Šiptarima.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA