Najnovije

TADIĆ: Vučićeva vlast projekat tajkuna i kriminalaca!

Zbog konačne istine o tome ko je tajkunizovao Srbiju i ko urušava pravnu državu zarad ličnih interesa, neophodno je skrenuti pažnju javnosti na nekoliko stvari koje iznosi Mišković nakon višegodišnjeg ćutanja, napisao je u otvorenom pismu bivši predsednik Srbije Boris Tadić.

Boris Tadić (Foto: Jutjub)

Kako dodaje, Mišković navodi da je kada je saznao da će biti uhapšen pozvao svog „velikog prijatelja tadašnjeg predsednika Tomislava Nikolića“, koji mu je tokom tog razgovora obećao da neće doći do hapšenja. „Pored toga, Mišković iznosi da ga je Vučić uhapsio na osnovu istrage koja je započeta i vođena u vreme mog predsedničkog mandata. Ove Miškovićeve reči dokazuju konačno da su Vučić i Nikolić godinama lagali građane optužujući prethodnu vlast za tajkunizaciju Srbije, dok su ustvari oni sve vreme bili prijatelji sa istim tim Miškovićem. Kao što su potom bili i koalicioni partneri sa Karićem, koji je i oslobođen u vreme njihovog mandata, baš kao što će biti i Mišković. To je samo deo procesa tajkunizacije i kriminalizacije Srbije pod ovom vlašću u kom se kriminalci oslobađaju zastarevanjem krivičnih postupaka, rehabilituju tajkuni iz devedesetih i stvaraju potpuno novi tajkuni u okviru naprednjačke oligarhije. Toliko, konačno, o tome ko je tajkunizovao Srbiju“, naveo je Tadić.
On je naglasio da ove Miškovićeve reči dokazuju da demokrate, uprkos tome što su pokrenuli istragu protiv Miškovića, nisu hapsili ljude bez dovoljno dokaza zarad političkih poena i populizma.
„Sada je konačno jasno da su sve Vučićeve i Nikolićeve optužbe o tajkunizaciji Srbije u vreme mog mandata bile laž po principu „drž’te lopova“ i sasvim je očigledno da je Mišković bio finansijer SNS-a, što je i sam Nikolić jednom prilikom potvrdio. Dakle, ne samo da je laž da smo mi u vreme vlasti štitili tajkune i da su nas finansirali, nego su finansirali našu tadašnju opoziciju, a sadašnju vlast, investirajući time u smenu naše vlasti, koja se najodlučnije i najsnažnije borila protiv organizovanog kriminala i korupcije. Naprednjake su na vlast doveli oni kojima ta borba nije odgovarala, tako da je ova vlast projekat tajkuna i kriminalaca, a taoci tog projekta su već više od pola decenije svi građani Srbije“, ističe Tadić. Pročitajte OVDE kako nas Hrvatska opet provocira? Izvor: Danas
Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šta još Tadić kaže o aktuelnim političkim događajima saznajte..
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Najnovije vesti - PRAVDA