Najnovije

PROCURILA SLIKA SEKSA! Luna se natrćila, Sloba otpozadi! Nisu se dobro sakrili, sve se vidi! (FOTO)

Luna Đogani i Slobodan Radanović sinoć su se opet naljutili na novinare i Miljanu Kulić zbog pitanja koje su im postavljali, a na kraju je Sloba uspeo da napravi dogovor sa produkcijom. Komentatori tvrde da je dobio garancije da su on i Đoganijeva apsolutni favoriti "Zadruge".

Luna i Sloba u akciji (Foto: Jutjub)

U svakom slučaju, njihova popularnost je dodatno skočila kada su počeli da imaju seksualne odnose, a Luna je čak priznala da se to dogodilo bar 40 puta. Naravno, poznato je da se njih dvoje dobro kriju prilikom seksa, a za tu svrhu uglavnom koriste tuš kabinu. 
Ipak, izgleda da u jednom slučaju nisu bili dovoljno pažljivi. 

Kao što vidite, imamo Slobu i Lunu u klasičnoj pozi - seks otpozadi, stojećki, što im je, izgleda, omiljena poza. Ili jednostavno u brzini i zbog manjka prostora, nemaju ni vremena ni volje za neku drugu varijantu. 
U svakom slučaju, slika uveliko kruži internetom, mada njihovi fanovi smatraju da je to bilo prilikom tuširanja i da ovo nije baš pravi seks.  Inače, to im ne bi bio prvi put da imaju vrelu akciju ispod tuša. Najbrutalniji seks Lune i Slobe možete pogledati OVDE.
Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA