Najnovije

CRVENI TEPIH ZA ZLOČINCA NA BRDU KOD KRANJA: Plenković se sastao sa Haradinajem (VIDEO)

Hvatski premijer, Andrej Plenković sastao se odvojeno sa predsedavajućim Saveta ministara BiH Denisom Zvizdićem i premijerom tzv. države Kosovo, Ramušom Haradinajem.
Hvatski premijer, Andrej Plenković, koji na Brdu kod Kranja učestvuje na samitu Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi (SEECP), sastao se danas odvojeno sa predsedavajućim Saveta ministara BiH Denisom Zvizdićem i premijerom tzv. države Kosovo, Ramušom Haradinajem.

Plenković i Zvizdić su, kako prenose hrvatski mediji, potvrdili nastavak dobrosusedskih odnosa. U razgovoru o otvrenim pitanjima dve zemlje, Plenokvić i Zvizdić su dogovorili skoru posetu predsedavajućeg Saveta ministara Zagrebu.

Zvizdić je potvrdio skoru posetu Zagrebu, a na pitanje da li je sa Plenkovićem razgovarao o Pelješkom mostu, odgovorio je:

"Dogovorili smo moju posetu Hrvatskoj koja će uslediti vrlo brzo, razgovaraćemo i o drugim otvorenim pitanjima kao što je zbrinjavanje nuklearnog otpada".

Zasad nema informacija o razgovoru Plenkovića i Haradinaja. Pročitajte OVDE odluku Evropskog suda za ljudska prava o registraciji Pravoslavne Ohridske Arhiepiskopije u Makedoniji koja je u jedinstvu sa SPC. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA