Najnovije

MILIĆKA POPLAVELA OD MUKE: Malagurski isprozivao Marića u njegovoj emisiji, ona ga branila, ali... (VIDEO)

Intervju Milomira Marića sa Ramušom Haradinajem inspirisao je Borisa Malagurskog da napravi svojevrsnu parodiju na to. Marić je imitaciju najavio rečima da on u svojoj emisiji dozvoljava da ga "napadaju i vređaju".

Milić, Malagurski i Marić (Foto: Jutjub)

Malagurski mu je odvratio da nije trebalo da intervjuiše ratnog zločinca, kome su ruke do lakata u krvi. Imitacija je napravljena kako kritika, iako mu je Marić, kako je rekao, jako drag.
- Ne mislim da u klipu ima trunke promovisalja etničkih stereotipa, imam Albance prijatelje poštujem ih kao narod al ne kao ratne zločince. Ramuš ima čak i knjigu gde je to sve lepo opisao. Srpskom narodu predstavljati nekog ko je ubijao Srbe, a prikazan je gotovo simpatično...rekao je Malagurski.
- Ti si jedan običan imitator nebitan lik, Jelena će to bolje da prokomentariše, odvratio mu je Marić, a onda se u diskusiju upustila i Jelena Milić, direktorka centra za Evroatlanske studije, koja je takođe bila gost u studiju.
- Mene Malagurski ne zanima, a imitacija emitovana s logom državne ruske TV stanice, nije cilj političke korektnosti, već je stvar širenja jezivih političkih stereotipa u trenutku kada se predsednik Srbije bori da se stvari normalizuju. Javnost se kontaminira, autor ovog groznog klipa se hvali da ga je videlo 300 hiljada ljudi. To je odgovornost onih koji dozvoljavaju da se šire takvi stereotipi. Ramuš je ogolio neke stvari, ali na neka pitanja odgovara sa osmehom što izgleda užasno, al verujem da je to i zbog toga što je odabrao da priča na srpskom jeziku koji izgleda ne razume baš najbolje, pokušala je Milićka da odbrani Marića i značaj intervjua sa Haradinajem. Pogledajte kako je sve izgledalo.
Pročitajte OVDE sve detalje o početku „španske serije“ koja Kosovu zatvara vrata prvi put posle 10 godina!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Malagurski: Zašto nas stalno bombarduju?
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA