Najnovije

LJUTA: Tramp je Melaniju ponižavao na svakom javnom događaju, a sada mu je Slovenka vratila pred Makronom! (VIDEO)

Tokom posete francuskog predsedničkog para Beloj kući, američki predsednik Donald Tramp ponovno je pokušao da uhvati Melaniju za ruku ali ni ovog puta to nije dobro prošlo. I ne samo da nije dobro došlo nego bi snimak njegovog očajničkog pokušaja da Melanija prihvati njegov dodir mogao da se opiše kao sama definicija agonije.

Melanija i Tramp (Foto: Jutjub)

Tramp je malim prstom pokušavao i pokušavao da natera Melaniju da mu da ruku, međutim ona je samo hladno stajala i držala ruku u čvrstom stisku. Nesrećni Tramp je na kraju nekako uspeo da uhvati suprugu za ruku i potom rekao: "Hvala", obraćajući se okupljenima.
Ali, kad je svečana povorka krenula dalje nakon fotografisanja, Melanija mu se ponovo izmakla i zaostala iza njega i Makronovih.
Ovo nije prvi put da je Melanija odbila da drži svog supruga za ruku. U maju je uhvaćena kamerom kako jasno gura njegovu šaku tokom puta u Izrael.
U februaru, kad su išli za Ohajo, Tramp je još jednom pokušao – i omanuo – da dotakne ruku svoje supruge.
Juče je internet planuo komentarima poslednjeg neuspelog hvatanja ruke. Pažnju korisnika društvenih mreža privukao je i Melanijin beli šešir velikog oboda.
SiEnEn navodi da je beli kostim koji je prva dama SAD obukla sa susret sa Makronovima iz kolekcije Majkla Korsa i košta 2.195 dolara. Melanijin šešir su na “Tviteru” uporedili sa Bijonse u spotu “Formation” kao i sa papom.
Dok je Brižit Makron uspela stručno da dva puta poljubi Melaniju u obraz, Donald Tramp se mučio da joj samo dotakne ruku.
“Melanijin savet za vezu: nosite beli šešir širokog oboda i vaš suprug nikada neće moći da vas poljubi”, našalio se jedan korisnik na “Tviteru”.
Američki mediji često pišu o tome da je brak američkog para pun problema. Tramp svojim ponašanjem i izjavama ne prestaje da ponižava svoju 25 godina mlađu suprugu. U poslednje vreme se sve više piše o njegovim aferama sa porno zvezdama i prostitutkama, pa mnogi misle da je Melanija zbog toga hladna prema suprugu.
Tramp je navodno varao Melaniju dok je bila trudna.
Pročitajte OVDE zašto je Sebastijan Kurc priznao da je nemoćan.
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Deset najzanimljivijih momenata bračnog para Tramp.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA