Najnovije

ASAD SE POJAVIO NA OTKRIVANJU SPOMENIKA NEZNANOM JUNAKU U DAMASKU: Evo šta je rekao tom prilikom!

Uspesi sirijske vojske u borbi protiv terorističkih grupacija i marioneta čitavog niza država primoravaju protivnike da prelaze na direktnu agresiju, izjavio je sirijski predsednik Bašar el Asad.

Asad (Foto: Sana)

Predsednik Sirije Bašar Asad sa vojnim zvaničnicima na ceremoniji otkrivanja spomenika neznanom junaku u Damasku. Asad je tokom razgovora sa predsednikom Komisije za nacionalnu bezbednost i spoljnu politiku Irana Alaedinom Borudžerdijem istakao da region proživljava fazu preraspodele granica, tako da ta eskalacija agresije protiv Sirije samo uliva snagu građanima da se jednom zasvagda pobedi terorizam. Asad je naglasio i da sirijski narod veoma ponosno brani svoje pravo na suverenitet i mogućnost da samostalno utiče na sopstvenu budućnost. Borudžerdi je, sa druge strane, rekao da SAD, njihovi saveznici i njihove marionete trpe poraze u Siriji, dok je raketni napad Zapada pokazao da je otpor nepokolebljiv.

On je naglasio i da će Teheran nastaviti da podržava Siriju. Pogledajte OVDE kako je SAA tokom noći napravila proboj fronta u naselju Hajar al Asvald. Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA