Najnovije

Miroljub Jevtić: Muslimani su spremni da urade sve da bi pokorili svet! (VIDEO)

Gost emisije "Intervju" na produkciji "Balkan info" bio je prof. dr Miroljub Jevtić, profesor Fakulteta političkih nauka koji spada među najveće poznavaoce islamske religije.

Prof. dr Miroljub Jevtić (Foto: Jutjub)

Jevtić u emisiji govori o težnjama Islama da zavladaju čitavim svetom, odnosu Muslimana prema Hrišćanima i drugim religijama. On je objasnio da evropske hrišćanske države ne razumeju pretnju koja posetoji i da su u zabludi da je moguć zajednički život. On je izrekao stav da Muslimani ne mogu da budu lojalni građani hrišćanskih država, izuzimajući iz tog pojma "nominalne Muslimane" tj. one koji nisu zaista religiozni ali se zbog tradicije izjašnjavaju kao pripadnici  te vere. On je upozorio da Islam propagira ubijanje ateista i politeista, dok za Hrišćane predviđa poniženja i materijalne namete kao vid pritiska. Jevtić tvrdi da krajnji cilj Muslimana Albanaca nije Velika Albanija već Islamska država. U emisiji on komentariše veroispovest albanskih lidera na Kosovu i Metohiji i u Albaniji, versku podeljenost Albanaca i odnose među Hrišćana i Muslimana u Albaniji. Pogledajte emisiju: Šta Jugodlav Petrušić kaže o pravim razlozima izbijanja rata u Jugoslaviji saznajteOVDE.
Knjiga "Mrežni ratovi" ruskih geopolitičara Aleksandra Dugina i Leonida Savina distupna je u Srbiji i Republici Srpskoj,... Posted by
Dnevne Novine Pravda on ponedeljak 23. april 2018. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA