Najnovije

SVILAJNAC: Konkurisala za direktora pa ostala bez posla

Specijalni pedagog Danijela Ikanović, majka troje dece, ostala je bez posla u Centru za socijalni rad u Svilajncu nakon što je konkurisala za direktora.

Svilajnac (Foto: Jutjub)

 
– Bila sam zaposlena šest punih godina na neodređeno vreme u Centru za soc.rad „Svilajnac“ u Svilajncu. Početkom aprila ove godine mi je prestao radni odnos kao tehnološki višak – kaže Danijela Ikanović i tvrdi da je bez posla ostala po nalogu iz opštine.
 
Danijela Ikanović tvrdi da joj je rečeno da dobija otkaz zato što je bez znanja opštinskog rukovodstva konkurisala na direktorsku poziciju u CSR-u.
– Predsednik opštine je preko svojih saradnika poništio konkurs bez zakonskih osnova i po njegovom nalogu je doneta odluka u lokalnom parlamentu da se moja plata preusmerava na dnevne troškove Centra za soc. rad, tako da ja ostajem bez radnog mesta – kaže Danijela Ikanović i ističe da nije član nijedne političke partije i da iza nje stoji samo iskustvo, struka, znanje i sposobnosti što je, kako kaže, svakodnevno potvrđivala svojim radom na poslu. Izvor: komentarpress.net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA