Najnovije

LUNA I SLOBA IMALI SEKS TE VEČERI! Otkrivena njihova najveća tajna sa svadbe!

Luna Đogani i Sloba Radanović imali su seks pre ulaska u "Zadrugu", tvrdi Zorica Marković. Folk pevačica i učesnica ovog rijalitija nastavila je da raskrinkava najpoznatiji ljubavni par u Srbiji.

LJubavni trougao (Foto: Jutjub)

- Sloba i Luna su imali seks veče pred njihov ulazak u "Zadrugu", odgovorno to tvrdim. Da je on odmah priznao da je zaljubljen u Lunu, kada su u šou prvi put ušle Kija i Anabela, ispao bi čovek. Ovako je ispao sisica - rekla je Zorica u jednom dahu i dodala:
- Znam gomilu Luninih tajni. Ona je zlo. Kija je ulagala u Slobu, izvela ga na pravi put, bodrila... a Luna ga je onda samo preotela. Još na svadbi Mirka Gavrića znala sam da će da ga obrlati. To je bilo jasno kao dan. Samo ćorav ne bi video da su tad među njima sevnule varnice. 
Markovićeva je ispričala i zbog čega su se tačno Sloba i Kija posvađali na sopstvenoj svadbi.
- Tamo je ispao veliki skandal jer je njegov polubrat uzeo sve pare koje su dobili mladenci i sa tim novcem čašćavao muziku. Zato su se Kija i Sloba posvađali, ali imaju dogovor da o tome ne pričaju javno - otkrila je Zorica. Sloba i Luna menjali sve poze, trljali se, ona dahće. Taj snimak možete pogledati OVDE.
Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA