Najnovije

SKANDAL U ZORU! Sloba nasrnuo na Lunu zbog Kije, lomi glavom zid, vrata (VIDEO)

U toku noći je u "Zadruzi" izbila žestoka svađa Lune i Slobe. prilikom koje je došlo i do fizičkog nasrtanja.

Nova svađa zaljubljenog para (Foto: Jutjub)

Sloba je u izolaciji sa Mikijem Đuričićem razgovarao o svojoj supruzi Kiji, nagradama i pobedi, što je Lunu probudilo, pa je počela da urla iz sveg glasa. Ona je priznala da ne može da podese to što Sloba ponovo govori o Kristini i što je tim stvarima opterećen.
- Šta sam rekao? Pričali smo bez veze, nemoj da se dereš i da mi bacaš prekrivač nego da legneš i da spavaš! - vikao je Sloba.
- Ne mogu da spavam, ne mogu više da slušam ovo! Šta je ovo!? Non stop pričaš o Kiji, ti si tim stvarima opterećen, ti si bolestan! Došla sam ovde da se odmorim, danima ne mogu da se sastavim, a on priča o njoj! - vikala je Luna.
Sloba je pobesneo, počeo da udara o zid, a u jednom trenutku je krenuo i ka Luni.
Kako je pokušao da iskontroliše svoje emocije u tom trenutku, on je napustio prostoriju, pa je krenuo ka kapiji.
Mikija je cela ova situacija šokirala, pa je otišao kod Lune i sasuo joj u lice da misli da je ona kriva za sve njihove svađe.
- Ja sam došla da spavam, on je došao i dere se o Kiji, o kolima, o svemu! Ne mogu više da podnesem to! Ja to slušam svaki dan, da li ti to razumeš? Nas dvoje svaki dan ceo dan pričamo o tome! To što ti je drug je skroz okej, ali ja više ne mogu da izdržim! - rekla je Luna.
- Vi se samo svađate, ovo je više katastrofa, uvek ti nađeš nešto da se svađaš! Nemoj da se čudite što vas svašta pitaju i što te gledaju ovako i onako, prećuti nešto čoveku koga voliš! Luna, zaljubila si se u oženjenog čoveka, ćuti i trpi, na kraju će sve biti dobro, šta ste očekivali?! Ovo je rijaliti! Volite se, smejte se, ovo svi hoće, da se svađate! Nesigurna si, nisi ti normalna - rekao je Miki.
Kako je Miki napao trudnu Miljanu pogledajte OVDE.
Izvor: Puls

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA