Najnovije

MININA MAJKA: Đeksona ću strpati u zatvor, je*ao mi je maloletnu ćerku

Ivana Vrbaški tužiće Nemanju Đerića Đeksona zato što je u rijalitiju "Zadruga" imao seksualne odnose sa njenom tada maloletnom ćerkom Minom Vrbaški. Ivana je za Rijaliti otkrila da joj je drago što Đerić i njena ćerka više nisu zajedno i što je Mina sada u vezi sa manekenom Tomislavom Panićem.

Mina i Đekson (Foto: Jutjub)

- Đeksonu očito niko nije objasnio da je on sa maloletnicom imao seks, što je po zakonu kažnjivo. Tu može biti problema, a probleme ću mu napraviti lično ja kad ga budem tužila, završiće iza rešetaka. On je moju ćerku šikanirao i ponižavao. Ja sam majka, ja to ne zaboravljam. Narod može da osuđuje što su Toma i Mina imali seks pred kamerama, ali to je sada devojka od 18 godina - rekla je Vrbaški i nastavila:
- Đekson je ispao je mučenik kada ga je Mina ostavila, pokazala je svima da može da ga ima kada god poželi, pa se on sada trudi na sve načine da dokaže da mu nije stalo do nje. Ide čak i do toga da je ucenjuje. Moja Mina bez njega sija.
Ivana kaže i da je srećna što je njena ćerka završila sa Đerićem i zamenila ga Panićem, za kojeg ima samo reči hvale.
- Toma je super. Kad je on pored Mine, ona je skroz drugačija, normalnija i zrelija, dok je zbog Đeksona plakala i upadala u depresiju. On nije vredan da ja njega spomenem, ne znam odakle mu hrabrosti da on ne vadi iz usta moju majku, mene i mog sina. To mi uopšte nije jasno. Svi se ponašaju kao da je Nemanja bog, on je jedan običan šljam - iskrena je Vrbaški, koja Mini ništa ne zamera od kada se vratila u "Zadrugu".
- Treba da nastavi da bude ovakva, da se drži Tome. Ne bi trebalo da pada na glupe fore kada joj da neko morališe, a tamo su svi nemoralni. Kažu joj da je imala jednog pa drugog, zašto oni brinu o tome - objašnjava Ivana i ističe da joj nije jasno Lunino ophođenje prema Mini.
- Smešno je kad Luna osuđuje Minu što je bila sa Nemanjom, a sada sa Tomom, njoj to nije jasno, a ona nema problem što je sa oženjenim čovekom, sa kojim ima seks dok se njegova žena nalazi u istoj prostoriji. Luni nije lako tamo, propala je fizički, nju sve to ubija, ali Mina je dobra sa njom bez obzira na to što se ona grozno ponaša prema mojoj ćerki, koja joj je prva prišla da je teši kada su se ona i Sloba posvađali. Mina je sa Tomom i nema dva momka, tako da nisu radili ništa nenormalno - zaključila je Vrbaški.

Luna napada Minu zbog Kije!

Ivana smatra da Luna napada Minu zbog toga što je ova u dobrim odnosima sa Kristinom Kockar.
- Moguće je da joj je zamerila što je dobra sa Kijom, ipak je ona Slobina žena, a Luni nikako ne prija njeno prisustvo. Ipak, niko nije dužan da se svađa i napada nekog bez razloga. Kija je tu možda i najveći folirant, ne izgleda baš kao da je ravnodušna prema Slobi, to možda i Luna vidi, ali zašto Mina ne bi imala korektan odnos sa Kristinom, ona joj ništa nije uradila - rekla je Ivana.
Seks Mine i Tome možete pogledati OVDE.
Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA