Najnovije

SUKOBI U CENTRALNOAFRIČKOJ REPUBLICI: Povređeno 10 vojnika UN, nema žrtava među srpskim vojnicima

U Centralnofričkoj Republici došlo je do sukoba mirovnih snaga Ujedinjenih nacija i pobunjenika - povređenih ima, ali među njima nema Srba, kaže ministar Vulin.

Plavi šlemovi napadnuti (Foto: Jutjub)

Svi srpski vojnici koji se nalaze u mirovnoj misiji u Centralnoafričkoj Republici su dobro nakon sukoba sa pobunjenicima, istakao je ministar odbrane.
"U Centralnoafričkoj Republici, u rejonu grada Bangija, došlo je do sukoba između trupa Ujedinjenih nacija i pobunjeničkih grupacija. Povređeno je deset pripadnika Ujedinjenih nacija i ni jedan od njih nije pripadnik naše mirovne misije", kazao je Vulin, a saopštilo Ministarstvo odbrane. 
Dodao je da su svi srpski vojnici u toj mirovnoj misiji dobro, da su zbrinuti i sigurni, te da njihove porodice na Uskrs mogu da budu "mirne i sigurne". 
"Vojska Srbije ispunjava sve svoje misije i uvek je tamo gde je najteže. Želim da poručim i našim mirovnjacima da mislimo na njih i da smo ponosni na njih, a njihovim porodicama da mogu biti sigurni i mirni – svi su dobro i svi su zbrinuti", kazao je ministar odrane Srbije. Kako Vučić spinuje srpsku javnost saznajte OVDE. Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA