Najnovije

VAJDA I GRIČ SU PROBUDILI "ZVER": Novak posle preokreta do polufinala Rima i duela s najvećim rivalom

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale mastersa u Rimu, pošto je u četvrtfinalu pobedio Japanca Keija Nišikorija sa 2:6, 6:1, 6:3.

Novak Đoković foto: Beta

Meč Đokovića i Nišikorija, 18. i 24. tenisera sveta, trajao je dva sata i 23 minuta. Naredni protivnik srpskom teniseru biće Španac Rafael Nadal, koji je u četvrtfinalu eliminisao Italijana Fabija Fonjinija.

Nišikori je već u prvom gemu prvog seta, koji je trajao devet minuta, napravio brejk, a potom je u petom još jednom oduzeo servis srpskom teniseru za veliku prednost od 4:1. Japanski teniser je potom bez većih problema priveo set kraju, iskoristio je prvu set loptu i poveo sa 1:0 posle 37 minuta igre.

U drugom setu je usledio sjajan odgovor Đokovića. Srpski teniser je, uz dva brejka, poveo 4:0, a do kraja seta je Nišikoriju prepustio samo jedan gem.

Đoković je prvi stigao do prednosti i u trećem setu, poveo je 2:1, ali je Japanac odmah uzvratio i izejdnačio. Nakon dva gema u kojem su teniseri, posle velike borbe, sačuvali svoj servis, Novak je u sedmom oduzeo servis rivalu, a pobedu i plasman u polufinale potvrdio je novim brejkom u devetom gemu.

Izvor: Beta

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA