Najnovije

POBEDONOSNI ULAZAK 4. DIVIZIJE U JARMUK: Vojnici su zaslužili odmor (FOTO, VIDEO)

Nakon eliminisanja poslednje grupe terorista Jarmuk je slobodan i bezbedan.

Tenk Jarmuk (foto: jutjub)

Nakon evakuacije terorista sa porodicama prema poslednjim enklavama ID u pustinji Badija blizu američke baze Al Tanif, i eliminacije tri grupe samoubica, pripadnici SAA, Palestinci i Rusi su ušli u Jarmuk i vratili se svakodnevnom vojničkom životu u kratkom predahu pre nego što pođu u druge borbe.

Pravac evakuacije pripadnika ID i njihovih porodica

Fotografije i video snimke koji prikazuju svu grozotu uništenja grada i svu jednostavnost vojničkog života možete da vidite u nastavku.

Centar Jarmuka, čuvena 30. ulica, totalna destrukcija

Rus u centru Jarmuka

Tenkovi 4. divizije pobednosno ulaze u Jarmuk. Prvi put nakon toliko vremena i terora ID, vojnici SAA dolaze na ovo parče glavnog grada. 

Palestinci su takođe dali svoj doprinos u krvi i naporima za oslobađanje poslednjeg okupiranog dela prestonice. Snimak objavljen na internetu pokazuje kako traže mesto gde da postave kamp u Jarmuku.

Teške borbe nisu složile duh vojnika Sirijske Arapske Armije. Tradicionalno spremanje čaja se ni danas nije propustilo. Konačno su ispunili zakletvu da će da popisu čaj u 30. ulici.

Rus objašnjava kako je ceo kvart uništen nakon dugih borbenih dejstava. Kada se rat konačno završi i dođe pobeda i sa njom dugo čekani mir, sirijskom narodu predstoji jedna još veća borba, borba za obnovu zemlje. 

OVDE pogledajte video pslednje borbe u Jarmuku.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA