Najnovije

REKAO MU SLOBA U POVERENJU, KONAČNO PRIZNAO SVE: Luna je za seks, Kija za ceo život

Pevač Duško Radonjić napustio je "Zadrugu" odlukom gledalaca mesec dana pred finale. Osim što se u rijalitiju bavio odnosom svoje ćerke i zadrugarke Andrijane Radonjić sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, Duško tvrdi da mu je Sloba Radanović priznao kakva su njegova osećanja prema zakonitoj supruzi Kristini Kockar, kao i rijaliti-devojci Luni Đogani.

Luna, Kija i Sloba (Foto: Jutjub)

Naime, Radonjić tvrdi da mu se Sloba poverio nakon smrti Kristininog oca i otkrio mu prava osećanja.

- Sloba i ja nismo bili toliko bliski u rijalitiju, ali je osetio da sa mnom može da porazgovara kao sa roditeljem i da ću ga ja iskreno posavetovati šta je najbolje za njega. Bio je zbunjen zbog emocija, koje nije mogao da kanališe, pomešale su se tu i krivica i ljubav i griža savesti, potpuno je bio ruiniran i tada mi se obratio - započeo je priču Duško i nastavio:

- Sedeli smo sami, neću zalaziti u detalje gde i kako jer to nije bitno i rekao mi je: " Ne znam više šta da radim. Kristinu sam izneverio, ne verujem da će mi oprostiti, a volim je. To je ljubav za ceo život. S druge strane, povredio sam i Lunu. Draga mi je, ali to je iskreno više bila zabava, prolazna stvar. Da ne zvuči grubo, seks." Ja sam ga saslušao i rekao sam mu da, ako zaista voli Kiju, treba da pokuša da izgladi stvari sa njom, ali ne u "Zadruzi" nego kada izađu odatle, a da se u međuvremenu malo udalji od Lune - prepričao je Duško razgovor sa Slobom i dodao:

- On je to i činio narednih nekoliko dana, međutim, ubrzo se ponovo pogubio i ne zna više šta radi. Pokušava da sa Lunom bude u korektnim odnosima do kraja, ali ispada kao da hoće da i dalje bude s njom. Onda, da Luna ne bi pravila scene, ignoriše Kiju, što mu samo otežava šanse da s njom izgladi stvari nakon rijalitija. Zamršeno je sve, tek ćemo da vidimo šta će biti s njima - zaključio je Duško.

U prilog Radonjićevim navodima govori i situacija u Beloj kući proteklih dana. Podsetimo, Sloba i Luna raskinuli su nakon osam i po meseci veze u rijalitiju, a povod raskida bio je to što je Luna ubeđena da Slobodan i dalje voli Kristinu. Sloba i Kija zbližili su se nakon što je Kristina u rijalitiju saznala da joj je preminuo otac, a dodatni raskol između rijaliti-para napravila je Kristinina tvrdnja da ju je Slobodan poljubio i rekao da je voli.

Nakon 9 meseci, Kija i Sloba se konačno poljubili. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Sloba pesmu Kiji

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA