Najnovije

Isplivao snimak seksa Slobe i Nadežde!

Slobodan Sloba Radovanović priznao je da je svoju još uvek zakonitu suprugu Kristinu Kockar prevario više puta pre "Zadruge", o čemu su postojali i brojni dokazi u vidu privatnih prepiski.

Sloba i Nadežda (Foto: Jutjub)

Iako se u "Zadruzi" spekulisalo da je Sloba prevario Kiju i sa aktuelnom zadrugarkom Nadeždom Biljić, sada je izvesno da se to dogodilo jer je u medije isplivala informacija da postoji video-snimak na kojem Nadežda oralno zadovoljava Slobu.

Naime, Nadežda je po ulasku u "Zadrugu" rekla da ju je Sloba u sitne sate zvao da dođe kod njega na druženje i priznala da je osetila da želi nešto više od prijateljstva. Sloba je to oštro negirao, međutim, kasnije je priznao Mikiju Đuričiću, Nadeždinom rijaliti-vereniku, da se nešto više među njima dogodilo. Takođe, pojavili su se i brojni navodi izvora da su njih dvoje često nakon svirki koje su zajedno radili nastavljali druženje u kući i po hotelima.

Kako nedeljnik Star navodi, postoji snimak na kojem se jasno vidi da Sloba i Nadežda imaju seksualni odnos, te da se vidi i deo u kojem ona njega oralno zadovoljava. Snimak je, po navodima izvora, izvučen iz Nadeždinog mobilnog telefona i snimljen je pre više od dve godine. Akcija se dešava u dnevnoj sobi, a u jednom momentu čuje se Sloba koji kaže Nadeždi da ga ne steže. Pevačica kleči na jastuku, dok Sloba sedi na dvosedu koji je krem boje i ona ga zadovoljava, a na sebi ima crnu mini-haljinu.

- Znam da su Sloba i Nadežda bili zajedno. Rekla mi je Nadežda za snimak, to veče su se napili, zato su se snimali, ali mi je rekla da je obrisala taj video. To se desilo nakon zajedničke svirke, radili su neki rođendan i onda su otišli kod Slobe u stan, imali seks i snimali se. To je bilo pre dve godine, pa da, Nadežda je imala malo drugačiju kosu, nije imala nadogradnju. Tada je on bio sa Kijom, ali je radila preko i nije bila u Srbiji - naveo je izvor za Star i dodao:

- NJoj je sistem na telefonu pao i ona ga je odnela na popravku, međutim, rekli su joj da ne mogu mobilni da joj vrate u život jer je ne znam šta pregorelo. Sto posto su tad izvukli taj snimak - zaključio je izvor.

Ove navode oštro je osudila Nadeždina majka Slavica Biljić, koja tvrdi da takav snimak ne postoji.

- To uopšte nije tačno. Nadežda svoje telefone čuva, nijedan nije izgubila, snimke nikakve ne čuva sem onih na kojima peva. Šokirana sam, svašta se priča, oni su u žiži interesovanja. Nadežda toliko izlupa telefon da ne postoji majstor koji može da ga popravi, nema teoretske šanse da su došli do njenog telefona ili nečega iz njega. Oni su bili samo kolege na poslu, a što se te čuvene Slobine poruke da dođe kod njega tiče, to je bila obična poruka, ona je to pogrešno shvatila, nije ni otišla kod njega u stan na Dorćolu, ne zna ni gde je taj stan. Ona je više komunicirala sa klavijaturistom nego sa Slobom oko svirki, nisu se oni družili mimo toga. Ja sam bila u stanu u Beogradu i ja sam je dočekivala. Nema teoretske šanse, pa rekla bi mi Nadežda - zaključila je vidno uznemirena Slavica.

Miki: Ti si kurvetina, a Sloba je kurvar!

Miki Đuričić iskoristio je Macinu svađu sa Kijom kako bi rekao šta misli o njoj i Slobodanu. Iako se trudi da deluje kao da mu je svejedno, Miki očito nije zaboravio šta mu je Sloba pričao o Nadeždi pre nego što su ona i Miki uplovili u vezu. Tokom svađe Kije i Mace, Miki je skočio u Macinu odbranu i uputio Kiji najžešće uvrede do sada.

Miki: Ajde, skloni se od žene. Znaš da je luda. Ne diraj je.

Kija: Ti ćeš da mi kažeš. Ti si Miljanu pljunuo. Ne možeš tako sa ženama. Ti si Miljanu gurnuo.

Miki: Bolje ja što sam Miljanu gurnuo nego što si se ti je*ala sa Fićom.

Kija: Ajde odje*i od mene, ološu jedan!

Miki: Pušila si Fići ku*ac, a prave sveticu od tebe. Ista si kurva kao i ovaj tvoj kurvar. On se je*ao sa strane i ti si se je*ala sa strane. Kurvo raspala, je*em li ti mamu ja u pi*ku. Hoćeš da ti nabrojim koga je je*ao i sa kim si se ti je*ala.

Kija: Ajde reci koga je je*ao.

Miki: Mamu ti je*em. Je*ao je tvoju mamu raspalu. Nema koga nije je*ao od pevačica. Kurva i kurvar nam drže ovde slovo. Kurva i kurvar nas ovde je*u osam meseci. Slovo vam je*em.

Potom je Nadežda uhvatila Mikija i uvela ga u rehabilitaciju da ne bi došlo do još većeg incidenta.

Zorana: Kija će se potresti, a Miki razočarati

Bivša zadrugarka Zorana Stefanov misli da je cela priča oko Slobe i Nadežde preuveličana.

- Ja ne verujem iskreno u to, mislim da je tu priču oko Nadežde i Slobe napumpala Nadežda. To je neka neproverena informacija. Da Kija sazna za taj snimak, ponovo bi se potresla s obzirom na to da se to desilo u periodu kada je bio sa njom, a Miki bi se razočarao u oboje u tom slučaju.

Duško: Sigurno je nečeg bilo!

Duško Radonjić, koji je nedavno napustio Belu kuću, smatra da je između Nade i Slobe bilo nešto više od drugarstva.

- Da Miki sazna za taj snimak, čestitao bi mu kao što je i Banetu. Miki ne bi reagovao burno, svestan je njene prošlosti i nema problem sa tim. On je savremen i ne pridaje značaja prošlim momcima. Iskren da budem, kad je počela priča da su se dopisivali, ja sam znao da tu nisu čista posla. To da on nju zove kući u šest ujutru, a oženjen, teško da je to druženje. Nisam im držao sveću, ali sve je moguće.

Mina: Nadežda ga je zavela

Mina Vrbaški veruje da snimak postoji, te smatra da je Nadežda iskoristila to što su navodno bili u alkoholisanom stanju.

- Sigurno da se to desilo, ona je zaljubljena u njega bila, to se videlo kad je ušla. Verovatno su malo više popili, pa ga je zavela.

Novi seks Mikija i Nadežde pogledajte OVDE.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA