Najnovije

OGLASILA SE ŽENA KOJA JE PRODALA KUĆU ŠEŠELJU: Evo šta je rekla o lideru radikala

Lider SRS Vojislav Šešelj kupio je kuću u Hrtkovcima od A. P, koja je do 1991. godine s porodicom živela u Vukovaru, a za “Večernji list“ ona kaže da je osnovni cilj bio da proda kuću i da bi to uradila i da je znala ko je kupuje.

Šešelj (Foto: SRS)

- Kuća je na prodaju od 2001. godine kada mi je preminuo otac. Sve donedavno, kada su se pojavile dve meni nepoznate osobe, nismo imali ozbiljnih kupaca. Kasnije se ispostavilo da kuću kupuje Šešeljev sin Mihailo, koji je novi vlasnik kuće - rekla je ona za zagrebački list.

Sa Šešeljem se srela, kako se navodi, tek kad je ceo posao bio gotov i kada je došao da vidi kuću.

- Prvi put sam ga videla uživo. Bio je ljubazan, raspitivao se o životu u selu, radu u prosveti, gde i ja radim, kao i o tome koliko mi vremena treba da se iselim. Rekao je i da u kući planira da otvori kancelariju stranke, te da će odande da nastavi svoju pravosudnu borbu sa sudom u Hagu - rekla je A. P.

Prisetila se da se njena porodica u Hrtkovce preselila 1991. kada su "na istoku Hrvatske poceli da ođekuju ratni bubnjevi".

Dolaskom u Hrtkovce kupili su zemljište, na kojem su njeni roditelji poceli da grade kuću dok je ona studirala na Fakultetu muzičkih umetnosti u Beogradu. 

Kako kuća nema zemlju, ni baštu, a nikada nije ni potpuno završena, svih ovih godina nije bilo interesovanja kupaca. Kuća je površine oko 200 kvadrata s lokalom ispred.

List piše da A. P. danas radi u Muzičkoj školi u Sremskoj Mitrovici, gde će se najverojatnije i preseliti sa porodicom.

- Sve do kraja nisam znala kome prodajem kuću, a i da jesam, svejedno bih je prodala jer to mi je bio cilj. Ko zna kada bi i bi li uopšte naišao drugi kupac. Inace, proteklih godina redovno sarađujem s Katolickom crkvom u Hrtkovcima i Sremskoj Mitrovici kao i s nizom društava s hrvatskim predznakom. Kažem to jer zaista nikada nisam vodila racuna ko je ko i šta je - kaže A. P. koja intenzivno radi na iseljenju iz kuće.

Novi napad u Siriji, američka koalicija bombardovala položaje SAA. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA