Najnovije

ĐORĐE VUKADINOVIĆ: Sve što radi Aleksandar Vučić i ekipa oko njega je pogrešno (VIDEO)

Gost nove epizode emisije „RasPravda“ koja se realizuje u saradnji portala Pravda i produkcije „HelmCast“, bio je opozicioni poslanik Đorđe Vukadinović.

Đorđe Vukadinović (Foto: Jutjub)

Sve što radi Aleksandar Vučić i ekipa oko njega je pogrešno. Nešto namerno, jer su dobili zadatak da urade pogrešno, a ostalo jer ne znaju da rade kako treba. Oni su nesposobni za bilo koji posao... – kaže Vukadinović.

Vukadinović je rekao da Tadić nije bio dovoljno veliki izdajnik po mišljenju zapadnih sila i da je zato zamenjen Vučićem. On je rekao da nakon Slobodana Milošević, niko nije došao na vlast bez blagoslova stranaca pa čak i Vojislav Koštunica. Vukadinović je ukazao da Đinđić,
Koštunica i Tadić nisu nikada pomišljali da omoguće Albancima kontrolu na severom Kosmeta što je Aleksandar Vučić učinio.

On je optužio Vučića da je rasturio jedinstvo Srba u južnj pokrajini sklanjajući ljude koji su se odupirali Albacima, a doveo je svoje nesposobne kadrove koji sada podržavaju vlast u Prištini.

Emisiju su obeležile žučne diskusije autora i voditelja Miodraga Zarkovića sa gostom. Vukadinović je u emisiji govorio o vlastima koje su predhodile Vučiću,  Kumanovskom sporazumu, Briselskom sporazumu, političkoj situaciji u Srbiji, pregovorima na temu Kosova i Metohije, Crnoj Gori i drugim važnim temama.

Dragan Vasiljković, poznat kao Kapetan Dragan, žestoko je pretučen u splitskom zatvoru, gde služi 15-godišnju kaznu zbog navodnih zločina počinjenih tokom ratnih sukoba devedesetih godina. NJega su, kako Srpski telegraf saznaje, brutalno prebili drugi zatvorenici, a uprava kaznionice i hrvatsko ministarstvo pravde na sve načine pokušavaju da zataškaju ovaj incident. Više o tome saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Srđa Trifković : "Vučić je prihvatio čak ni ono što Tadić nije hteo"

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA