Najnovije

Roman "LJubavna pisma" iz pera autorke najprodavanijih romana širom sveta, konačno kod nas!

Od autorke najrpodavnijih ljubavnih romana, stiže nam novo delo koje će osvojiti vaša srca.,"LJubavna pisma".

Foto-Vulkan

Leto je vreme kada gostionica vrvi od posla, pa su vlasnica DŽo Mari Rouz i lokalni majstor za sve Mark Tejlor proveli dosta vremena zajedno, ulepšavali su i popravljali gostionicu i unosili druge neizbežne promene.

Uprkos dobronamernim govorkanjima meštana, DŽo Mari tvrdi da joj je Mark samo prijatelj. Međutim, u poslednje vreme često je razmišljala o njemu i shvatila je da zna iznenađujuće malo o njegovom životu. Odlučila je da otkrije njegove tajne, ali prvo mora da se suoči sa sopstvenom prošlošću – i da pozdravi posetioce, koji kao i ona, kreću novim stazama. 

Eli Renolds je donela sudbonosnu odluku. Došla je u Sidar Kov da najzad upozna Toma sa kojim se mesecima dopisuje i u koga se možda zaljubila. NJena previše zaštitnički nastrojena majka ne odobrava ovo putovanje, ali je Eli odlučna da se oslobodi majčinih sprega. 

Megi i Roj Porter su sledeći gosti koji stižu u gostionicu. Oni su prvi put sami na odmoru otkad su im se deca rodila. Nadaju se da će im ovo putovanje pomoći da sačuvaju brak i da krenu iz početka. Ipak, Megi mora da prizna još nešto, a to bi moglo da ih zauvek razdvoji. 


Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA