Najnovije

DRAGOLJUB ŽARKOVIĆ OTKRIVA: Ovo je najveća laž Aleksandra Vučića (VIDEO)

Gost nove epizode emisije "RasPravda" bio je glavni urednik nedeljnika "Vreme" Dragoljub Žarković. Žarković u emisiji govori o slobodi medija u Srbiji, o optužbama da radi za Miroslava Miškovića, problemu Kosova i Metohije i režimu Aleksandra Vučića.

Vučić i Žarković (Foto: Jutjub)

Žarković tvrdi da je najveća laž aktuelne vlasti i predsednika Aleksandra Vučića o stanju srpske ekonomije i “kako nam dobro ide”.

- Vučić svakih pet dana otvara neku fabriku Leone, pletu neke kablove, a nema tu ozbiljnog posla. U sistemu gde jedna laž zatrpava drugu teško je reći šta je tu najveća laž. Gledajući dugoročno, šta će se ispostaviti kao najveća laž, moguće je da će i pitanje Kosova biti jedna od tih stvari – kaže Žarković.

On je rekao da je prošle godine Srbija imala samo 1,7 rast  društvenog proizvoda dok je svuda u okruženju to je 3 ili 4 posto. Žarković je rekao da ekonomija Srbije nazaduje. 

Žarković je u emisiji ispričao istorijat svoje porodice i o precima koji su otišli za SAD, a onda se vratili kao dobrovoljci u Prvom svetskom ratu a zatim se naseli u Kosovskoj Mitrovici izgradili hotel i elektrocentralu Gazivode.

- Vučić kaže ne dam moje Gazivode. Kako govoriš “moje Gazivode” kad su moje? – kaže Žarković.

Žarković u emisiji govori i o Vučićevom pozivu nakon što je u “Utisku nedelje” otkrio da se predsednik ponovo oženio, nekadašnjim debatama sa Nikolom Miloševićem, svom odnosu prema Rusiji i prema EU itd.

- Ovo je društvo ukinutog dijaloga, ovde se dijalog ne dozvoljava  – rekao je Žarković komentarišući stanje u društvu i medijima.

Emisija “RasPravda” se realizuje u saradnji portala Pravda i produkcije HelmCast, autor i voditelj je Midrag Zarković.

Da li je Vučić izmislio da je dobio poziv na inauguraciju Vladimira Putina saznajte OVDE.

Knjiga "Mrežni ratovi" ruskih geopolitičara Aleksandra Dugina i Leonida Savina distupna je u Srbiji i Republici Srpskoj,...

Posted by Dnevne Novine Pravda on ponedeljak 23. april 2018.

Izvor: Pravda/HelmCast

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Slobodan Antonić kritikuje politiku Aleksandra Vučića na Kosovu i Metohiji.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA