Najnovije

Doktorka Jovana Stojković: Širimo borbu, ovo je naš naredni korak (VIDEO)

Doktorka Jovana Stojković gostovala je u emisiji "15 akademskih" gde je govorila o inicijativi za neobaveznu vakcinaciju dece u Srbiji, roditeljskim pravima i najavila naredne korake. On je u emisiji obrazložila zašto je otišla sa čela UG " Građanska inicijativa za neobaveznu vakcinaciju"i kakve su dalje aktivnosti planirane u borbi protiv sistema koji, po njoj, uništava porodicu.

Dr Stojković rekla je da i dalje podržava rad UG " Građanska inicijativa za neobaveznu vakcinaciju" ali da je smatrala da borbu treba proširiti i na druge teme i napraviti širi front za borbu protiv aktuelnog sistema.

- Roditeljska prava se u Srbiji krše, vakcinacija ke samo jedno od roditeljskih prava koja se krše, otvara se pitanje “seksualnih paketa”, otvara se pitanje netransparentsnog delovanja centara za socijalni rad koja sve češće ulaze u kuće i odvode decu u hraniteljske porodice – objasnila je ona.

Ona je najavila veliki protest na Vidovdan 28., juna u 18 sati na Trgu Republike u Beogradu koji zajedno organizuju Inicijativa “Decu vam ne damo” sa Inicijativom “Ne  damo Kosovo i Metohiju”.

- Ne smemo da pustimo da ove stvari prolaze ćutke jer onda nismo dostojni da budemo ljudi i da  budemo roditelji – zaključila je ona.

Autor i voditelj emisije je Slobodan Jovanović.

Kako Rusi gledaju na ideju predaje Kosova zarad većih plata pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šta znači poruka “Ko potpiše tog ubiše”.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA