Najnovije

KRSTAJIĆ: U timu sjajna atmosfera, spremni smo sutra za Kostariku!

Selektor fudbalske reprezentacije Mladen Krstajić izjavio je danas da je napravljena sjajna atmosfera i da je ekipa spremna za duel sa Kostarikom na startu Mundijala u Rusiji.

Selektor Mladen Krstajić (Foto: Jutjub)

„Zadovoljni smo atmosferom i radom koji smo imali. Nije lako, rekao sam sto puta, igrači su izašli iz napornih sezona… Mislim da smo napravili dobar uvod u ono što nas čeka. Mogu da budem zadovoljan odnosom van terena i na treningu, kao i viđenim na mečevima sa Čileom i Bolivijom“, rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Samari.

On je dodao da mu je uvek najbitnija sledeća utakmica, a to je sada Kostarika.

„Radim sa profesionalnim momcima, koji su dokazani širom Evrope u klubovima. Čista mi je savest, jer stvarno odlično radimo i to su stvari koje me čine srećnim. Čast mi je što ću biti na klupi na Svetskom prvenstvu“, rekao je Krstajić i naveo da zna startnih 11, ali ih nije saopštio.

Kapiten reprezentacije Aleksandar Kolarov duel sa Kostarikancima označio je kao najvažniji u poslednjih nekoliko godina.

„Pokazaće koliko će nam biti bitne i sledeće sa Švajcarskom i Brazilom. I protiv Švajcarske će biti krucijalna i uz pozitivan rezultat sutra mnogo će nam značiti za dalje“, kaže Kolarov.

Kolarov se osvrnuo i na to što će Branislav Ivanović prestići Dejana Stankovića i sa 104 utakmice oboriti rekord u nacionalnom timu.

„Sigurno da je Bane Ivanović igrač koji je mnogo doneo reprezentaciji i verujem da niko neće moći da stigne njegov rekord. To je zaslužio. On je lider ove reprezentacije poslednjih deset godina i svi smo srećni zbog njega“, rekao je Kolarov, uz napomenu da mu kapitenska traka daje dodatni elan.

Levi bek Rome napominje da će saigračima pokušati da prenese da budu rasterećeni i da shvate kakvu šansu imaju što predstavljaju Srbiju na Mundijalu.

„Želim da uživaju u fudbalu, došli smo zasluženo u Rusiju i napravili smo uspeh samim tim, ali nećemo se zadovoljiti dolaskom. Treba da verujemo u nas i možda samo mlađi nisu svesni koliko su dobri, već treba da pokažu sav kvalitet bez pritiska“, zaključio je Kolarov.

Utakmica između Srbije i Kostarike igra se sutra od 14 sati na „Kosmos areni“ u Samari.

Pročitajte OVDE kako će saudijski princ kazniti igrače zbog ruske “petarde”?

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

A šta je srpski selektor rekao uoči početka Mundijala?

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA