Najnovije

OTKRIVENO ZAŠTO JE IZAŠLA IZ ZADRUGE: Luna posle rijalitija ide u zatvor?!

Luna Đogani bi iz "Zadruge" mogla pravo u zatvor. Blogerka je navodno privedena na informativni razgovor u policijsku stanicu Stara Pazova!

Luna Đogani (Foto: Jutjub)

Naime, to se dogodilo zbog navodnog davanja mita i prevare, kao i falsifikovanja javne isprave.

Policija je izvela blogerku iz "Zadruge" na ispitivanje zbog njenih tvrdnji da je kupila vozačku dozvolu, a ukoliko se protiv nje podigne optužnica, preti joj kazna zatvora od godinu dana. Luna je u rijalitiju Slobi Radanoviću detaljno ispričala šta se dogodilo: 

- Mučila sam se sa vožnjom. Mrzelo me je da učim. Platila sam. Mama mi je platila - izgovorila je Đoganijeva u programu uživo.

Policija je odmah reagovala i izvela blogerku na informativni razgovor, koji je trajao čak nekoliko sati.

- Luna ima dugačak jezik i uopšte ne vodi računa o tome šta priča na nacionalnoj frekvenciji. Čim se javno pohvalila da je kupila vozačku dozvolu, nadležni organi su reagovali. Priveli su je i tražili da im kaže o kojoj je auto-školi reč, kome je konkretno dala novac i koliko... Pošto je pomenulada joj je mama platila dozvolu, uplela je i Anabelu Atijas u celu priču, pa će i ona uskoro biti pozvana na ispitivanje - tvrdi dobro obavešten izvor.

- Mnogo se uplašila jer nije znala o čemu se radi. Potom se setila da je pretila Maci Diskreciji i Marku Miljkoviću smrću, jer je tokom svađe vikala kako treba "samo dva broja da okrene i oni su mrtvi", pa se zabrinula da je ne zovu zbog toga. U rijalitiju se izlanula i kako ona, Anabela i Andrej Atijas, kad uspavaju njene mlađe sestra Ninu i Blankicu, zajedno puše džoint. Ispostavilo se da se radi o nečemu sasvim drugom - ističe izvor.

Poznati advokat Sveta Vujačić kaže da bi Luna mogla da snosi ozbiljne posledice zbog ovog krivičnog dela.

- Ako se dokaže da je Đoganijeva kupila vozačku dozvolu, pored oduzimanja ove javne isprave, preti joj i zatvorska kazna od godinu dana. Pošto je reč o falsifikovanju dokumenata, davanju i primanju mita, pored nje će morati da odgovara još nekoliko osoba upletenih u slučaj - ističe pravnik.

Pročitajte OVDE kakva je to nova drama trajala u Zadruzi celu noć.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kija je definitivno odlučila, pogledajte šta.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA