Najnovije

RAT SE NE SMIRUJE! Čeda nazvao Zvezdana ološem, a evo šta mu je Šešelj odgovorio!

Čedomir Jovanović, lider LDP-a, nazvao je juče Zvezdana Jovanovića (53) zvanog Zveki, osuđenog na 40 godina zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, ološem i pripadnikom životinjskog carstva!

Čedomir Jovanović (Foto: LDP)

Ove optužbe su usledile nakon što je Zvezdan Jovanović pre tri dana u Specijalnom sudu izjavio da ga je lider LDP-a tokom suđenja vređao i nazivao životinjom.

Predsednik LDP-a nije ostao dužan prezimenjaku, pa je na svom Instagram profilu postavio fotografiju Zvezdana Jovanovića i ispod ironično napisao:

Čedomir Jovanović nije želeo da odgovara ni na optužbe Vojislava Šešelja. Iz njegove pres službe su rekli da on samo stoji iza svog statusa na Instagram profilu vezanog za Zvekija.

 - Kada su mi u kraju bile važnije devojčice iza škole od časova biologije na kojima bi sigurno bio u prilici da ukačim razliku između životinja i ovako finog gospodina... Zato još jednom sori, životinjsko carstvo, ološ je egzemplar - stoji u opisu fotografije.

Čedomir Jovanović nije želeo da dalje obrazlaže svoje optužbe, već nam je samo preko svoje pres službe poručio da je to njegov stav.

- Nazivao me je više puta životinjom tokom suđenja i pitao je sudiju koliko košta da nastavi s tim! Lako je njemu, kada su ga debelo plaćali sada pokojni Dušan Spasojević Šiptar i Mile Luković Kum, koje je on obučavao kako da ubijaju i kako da uništavaju tragove - rekao je Jovanović u završnoj reči pre tri dana.

U Zvezdanovu odbranu stao je Vojislav Šešelj, vođa radikala, koji je, kako je naveo, odskora njegov pravni zastupnik.

- Očigledno je da je Čedomir Jovanović izgubio glavu i ne zna šta radi. Klupko oko njega je počelo da se odmotava i steže se obruč, pa će morati da odgovori šta je sve radio sa surčinsko-zemunskim klanom i zbog čega je naredio da Dušan Spasojević Šiptar i Mile Luković Kum budu streljani - sasuo je optužbe na račun predsednika LDP-a lider Srpske radikalne stranke.

On je prozvao lidera Liberalno-demokratske partije i za krađu para.

Šešelj tvrdi da Čedomir Jovanović naredio streljanje Dušana Spasojevića i Mileta Lukovića Kuma, Foto: Privatni album

- On je uzeo deo novca iz sefa Komercijalne banke u kojoj je nađeno 600 kilograma heroina, 70 kilograma kokaina i 60 kilograma zlata. To su međusobno podelili on, Zoran Đinđić, Dušan Mihajlović i još neki. I o tome će morati da progovori - nastavio je Šešelj, koji nije želeo da otkriva ostala imena učesnika, kako je rekao, u krađi iz sefa.

Šešelj je istakao da osim Zvezdana Jovanovića zastupa i Milorada Ulemeka Legiju, te da ima pravo da u njihovo ime podnosi pismena i druge dokumente nadležnim institucijama.

- Tražiću reviziju procesa za Zvezdana Jovanovića, od onog za pobunu „crvenih beretki“, koji je režiran, pa sve do procesa za ubistvo Zorana Đinđića - poručio je vođa radikala.

Da li je ovim Vulinovim “ličnim” predlogom režim otvorio karte o Kosovu, pročitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Evo kako je Jovanović u Prištini zagovarao nezavisno Kosovo

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA