Najnovije

Evroazijski paket za Srbiju

U Srbiji su u prodaji tri knjige ruskih geopolitičari Aleksandra Dugina i Leonida Savina, vodećih predstavnika Međunarodnog evroazijskog pokreta.

Leonid Savin i Aleksandar Dugin (Foto: Jutjub)

Na srpskom su dostupne njihove knjige “Mrežni ratovi” (A. Dugin i L. Savin), “Od šerifa do teroriste” (L. Savin) i Četvrta politička teorija (A. Dugin).

“Mrežni ratovi” objašnjavaju način na koji SAD vode nekonvencijalni rat protiv drugih država, pa i protiv Srbije, težeći da promene situaciju u tim zemljama bez ispaljenog metka. “Od šerifa do teroriste”  objašnjava kako su SAD od svetskog policajca postale svetski rasadnik terorizma, dok “Četvrta politička teorija” nudi odgovor kako se odupreti štetnoj idologiji liberalizma.

Izdavačke kuće “Avala press” i “MiR pablišing” organizovale su specijalnu akciju pod nazivom “Evroazijski paket za Srbiju” tako da paket da tri knjige košta svega 1850 dinara, a dostava je besplatna.

Knjige možete naručivati i pojedinačno, cena “Mrežnih ratova” sa dostavom je 740 dinara, a druge dve po 850 dinara. Telefon za naručivanje je 063 102 28 55.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Da li je pobeda nad Amerikom moguća:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA