Najnovije

Velika Albanija i Aleksandri mali…

Dakle, Aleksandre Vuline, tvrdite (jedan ili više Vas..?) kako je podela Kosova preko potrebna ne bi li se zaustavilo formiranje “velike Albanije”?!

Velika Albanija (Foto: Ilustracija)

Piše: Mihailo Medenica

Verujem da ste do tog ingenioznog zaključka došli tokom kakve panel diskusije svih relevantnih Vulina za šankom, verujući, valjda, da ćete Samorođenom pomoći tako što ćete mu dobaciti kamen dok se davi u plićaku izdaje…

No, izdaja mu savršeno ide od ruke, ne brinite, nema potrebe da falširate u poniženju i prodaji Srbije tako što ćete je tumačiti kao: “odsecanje glave je najefikasniji lek protiv glavobolje”, nesrećni izdanku JUL-a i naprenjačke jeseni.

Jeste li to opet skakali “lastu” s cevi tenka na beton pa lupili prvo što Vam je palo na pamet pošto ste se delimično osvestili?
Znači, stvaranje “velike Albanije” možemo sprečiti samo ako pomognemo njenom stvaranju- izdajom svetinje?!

Dakle, “velike Albanije” neće biti ukoliko podelimo Kosovo i Metohiju na ravne časti- Albancima Kosovo i Metohija a Srbiji kompromis da ponekad može da navrati na zadušnce sebi?!

Koliko shvatam, mišljenja ste da se brana valja graditi tamo gde vode nema, a naknadno ćete u koficama s raspevanih bepgradskih fontana doneti koji litar da poškropite zamlju koju ćete predati Albacima kako nikad ne bi bilo “velike Albanije”?!

Ako je i od Vas- prevulinali ste, očigledno, biće da ste previše zapertlali cokule pa Vam kiseonik luta negde između tabana i mozga, ili pak neki od nas nisu dovoljno prozorljivi da vide to što svi Vi vidite: “veliku Albaniju” koja to nije jer ste izdali najsvetije što imamo kako bi postala dovoljno velika bez previše muke, što bi verovatno one koalicione zveri od Tačija i Haradinaja načisto zbunilo: “Kako sad da pravimo veliku Albaniju kad nam je Srbija već napravila dve trećine, Milo Đukanović podupire kolko može, a nama ostaje samo da se igramo u pesku srpskih domova, grobova i svetinja, baš nije fer!”

Za vas Vulini, Samorođenog i resto fariseja je borba protiv najvećeg zla, što “velika Albanija” svakako jeste- odazivanje na mobu za udaranje prve ploče tog doma đavola u kojoj će odvojiti sobičak za stalnu izložbenu postavku: “Ako ne znaš gde su ti međe države pogledaj gde su ti grobovi, a kad ih već nađeš pomozi da prekopamo to, pravimo neku “veliku Albaniju” a vi nam kao ne date! Vaš materijal, naše ruke, pa nek se zove i Srbija dok god je zastava crnog orlo na njenim granicama a Srbi na ničijoj zemlji…”

Da znate šta su obraz i sram pitao bih Vas zar Vas nije sram, zar Vam nije oporo i gadno biti Vi i ubeđivati majke u crnini kako im ta boja predivno stoji, ističe oči, suze u njima naročito?!

Zar vam nije muka od sebe samih da opelo nazivate matineom?!

Zar vam se, kantaraši srpstva, barem na tren ne zgadi biti to što ste i prokleto lagati da se satirete zarad boljeg sutra a to sutra se u narodu zovu četrdesetice…

Grudobran “velikoj Albaniji”- velikom zlu postavljate tako što Peć, Dečane, Gračanicu….nudite kao fasadnu izolaciju hadskoj utvrdi, ubeđujući nas da je krst s vrha zvonika jednako krst i ako ga premetnu u gromobran…

Da imate obraza i časti samo, pa da vam mogu reći…

Da vam mogu reći kako u vašim lažima, fariseji, ne strahujem od “velike Albanije” no od velikih Srba!

Onih dovoljno “velikih” da izdaju Kosovo i Metohiju, a onda nema te Albanije koja će biti veća od Božijeg leleka i prokletstva koje ćete na ovu premilu i zlosrećnu državu navući doveka!

Ne strahujem ja od crnog dvoglavog orla hoće li nas natkriliti, već od vas lovokradica koji ćete iz potaje pucati na belog s krtom i ocilima na grudima, tvrdeći da je umro prirodnom smrću, jer to je kompromis, to je podela bez kojeg nema sutra.

NJima nebo- nama oblaci, oni najcrnji što se poparaju i strmoglave kad se očešu od krstove na zvonicima, pardon, gromobranima s vrha hadskih dvorova…

Nikila Aleksić upozorio da ako odmah ne smenimo vlast sledi krvoproliće. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Dva u jedan

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Mihailo Medenica - Proći će i ovaj mrak nad Srbijom

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA