Najnovije

Podzemlje počinje da ključa: Srbija u opasnosti od mafijaškog rata na ulicama?

- Za manje od 48 sati u Beogradu su se desila dva profesionalna ubistva, a od početka godine se u Srbiji (mahom u Beogradu) desilo ukupno 18 profesionalnih ubistava unutar kriminalnog miljea. Ovi podaci su alaramantni jer jasno pokazuju da podzemlje počinje da ključa, a ikustvo nas uči da su u Srbiji upravo potresi u podzemlju bili nagoveštaji širih društvenih potresa - saopštio je danas Narodni slobodarski pokret.

Ubistvo na Autokomandi (Foto: Jutjub)

- Mi Slobodari smatramo da neprijatelji Srbije žele da od naše države naprave mafijašku tvorevinu nalik na Crnu Goru ili tzv. Republiku Kosovo jer naši neprijatelji znaju da mafija i kriminalci nemaju ni veru ni kulturu ni naciju i da su kao takvi idealni za izvršavanje njihovih prljavih poslova. Iz tog razloga pozivamo nadležne državne organe da hitno mobilišu sve snage kako bi se sprečila kriminalizacija društva, ali još više pozivamo narod da zbog naše dece preuzemo odgovornost i  svim raspoloživim merama građanskog pritiska primoramo policiju, tužilaštvo i sudove da konačno počnu da rade svoj posao – poručuju slobodari.

Predsednik NSP Miroslav Parović (Foto: NSP)

Oni tvrde da se trenutno na stotine okorelih kriminalaca slobodno šetaju Srbijom iako imaju dokazana dela, a neki od njih su pravsnažno osuđeni na višedecenijske kazne zatvora.

- Da stvar bude gora, ti kriminalci se neretko veličaju i tako se pre svega kod mladih stvara simpatija prema njima pa oni postaju prihvatljiv društvani model čime kriminalne bande dobijaju široku regrutnu bazu novih članova. Mi smo uvereni da će upravo te i takve kriminalne bande biti „pešadija“ za političke bitke koje su pred nama, a iskustvo devedesetih i ranih dvehiljaditih nas uči da je taj ološ od ljudi dizao tri prsta i busao se u „srpske junačke grudi“, ali gotovo su bez izuzetka radili protiv srpskog nacionlnog interesa i bili pod kontrolom stranih obaveštajnih centara – saopštavaju iz Narodnog slobodarskog pokreta.

Čedomir Antić predlaže podelu Kosova a više o tome saznajte OVDE. Intervju sa portparolo Srpske desnice Ivanom Borić čitajteOVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Da li je Vučić ili DS više učinio na izdaji Kosova.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA