Najnovije

TADIĆ O PREDSTOJEĆOJ UTAKMICI SA BRAZILOM: Ohladili smo glave, sve je u našim rukama!

Srpski fudbalski reprezentativac Dušan Tadić izjavio je danas da je ekipa malo „ohladila glave“ posle poraza od Švajcarske i da će biti spremna za utakmicu protiv Brazila.

Dušan Tadić (Foto: RIA)

„Prošlo je vreme od utakmice sa Švajcarskom, glava se malo ohladila. Svesni smo da imamo veliku podršku u Srbiji, učinićemo sve da se plasiramo u narednu rundu. Neće biti lako, ali optimizam je prisutan. Dobro je što je sve u našim rukama, jeste u pitanju Brazil, ali zavisi samo od nas“, rekao je Tadić na konferenciji za medije.

Tadić je dodao i da je „zatvoreni sastanak u svlačionici“ uoči jučerašnjeg treninga bio pravi potez, posebno što je on posle Švajcarske jasno rekao da je poraz došao, pre svega, zbog sopstvenih grešaka.

„Rekao sam šta sam osećao. Jeste nas sudija oštetio, ali se trudim da vidim šta smo mi mogli bolje da uradimo. Sudija nas je definitivno mnogo oštetio, ali uvek moramo da budemo bolji. Na sastanku smo rekli šta mislimo, bili smo iskreni, pošteni jedni prema drugima i samo na taj način mogu da se reše problemi. Ne samo u fudbalu, nego u životu generalno“, poručio je Tadić.

Pročitajte OVDE kako su svetski asovi komentarisali krađu počinjenu reprezentaciji Srbije.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Utakmica Srbija-Švajcarska golovi

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA