Najnovije

DA LI JE BRIH USTVARI NAJVEĆI PREVARANT U ISTORIJI SPORTA? Pogledajte kako je namački sudija lopov priznao nepostojeći gol! (VIDEO)

Ono što su navijači reprezentacije doživeli kao šok kada nemački sudija Feliks Brih nije dosudio očigledan jedanaesterac za "orlove" u mundijalskom meču sa Švajcarskom zapravo je ništa naspram šoka koje je isti arbitar priredio navijačima Hofenhajma.

Nepostojeći gol (Foto: Jutjub)

Bundesligaški meč odigran u jesen 2013. između Hofenhajma i Bajerna iz Leverkuzena iznedrio je jedan od najneverovatnijih momenata u elitnom evropskom fudbalu, i to uz Brihovo "aminovanje". Tada je, pri rezultatu 1:0 za goste, njihov fudbaler Štefan Kisling glavom poslao loptu ka golu domaćih i - promašio, ona je pogodila spoljni deo mreže. Međutim, kako je mreža bila procepljena, lopta je sa njene spoljne strane ušla - pravo u gol. A Brih? Čovek u crnom koji je naše "orlove" zavio u crno u Kalinjingradu, pokazao je na centar. Jer, po njegovom mišljenju, "sve je bilo jasno - lopta je u golu, dakle, pogodak za Bajer!".

Lopovi iz FIFA sada pokrenuli postupak i protiv predsednika FSS Slaviše Kokeze, više o tome OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Evo kako su Brih i FIFA pokrali Srbiju na utakmici sa Švajcarskom

 

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA