Najnovije

VRELA AKCIJA USRED BELA DANA: Đekson i Andrijana se nisu obazirali na kamere! (VIDEO 18+)

Reper i član benda Kurtoazija, Nemanja Đerić Đekson u Zadruzi je bio sa više devojaka, pa su ga tako svi proglasili ženskarošem. Međutim, od početka rijalitija isticao da je potajno zaljubljen u mladu Pinkovu zvezdu iz Požege, Andrijanu Radonjić.

Đekson i Andrijana (foto: jutjub)

Posle sedam meseci udvaranja pevačica je poklekla pred šarmom Đerića, pa se upustila sa njim u ljubavnu romansu koju su mnogi osudili. Prvi među negativnim kritičarima njihove veze je bio Duško Radonjić, Andrijanin otac, koji je u više naleta naglašavao da nije zadovoljan zetom.

Iako intimnih odnosa, kako oni tvrde, do sada nije bilo, sve se više čini da Radonjićeva neće izdržati do kraja rijalitija i da će se prepustiti strastima pred kamerama. Afera "hotelski krevet" pratila ih je prošle nedelje, a oni su se na sve moguće načine branili da nije došlo do onoga što svi očekuju.

Danas u popodnevnim časovima golupčići su se osamili u sobi i uživali ljubeći se strastveno pripijeni jedno uz drugo. Ovo je opet poteglo pitanje njihovih intimnih odnosa, a verujemo da će se do 20. juna iskristalisati čitava pompa koja se podigla oko ovo dvoje zadrugara.

OVDE pogledajte kako je vrela bila prethodna noć. 

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA