Najnovije

SLOBA I LUNA SMISLILI PAKLENI PLAN ZA FINALE: Lažno raskinuli da bi ona uzela 50.000 evra!

Pevač Slobodan Radanović i blogerka Luna Đogani lažu da su raskinuli samo kako bi se dokopali glavne nagrade od 50.000 evra!

Luna i Sloba (Foto: Jutjub)

LJubavnici su se dogovorili da se folker približi bivšoj supruzi Kristini Kiji Kockar kako bi Luna ispala žrtva i pobedila u rijalitiju Zadruga.

- NJima je jasno da najviše glasova imaju Kija i Luna i da će jedna od njih dve pobediti u finalu. Zato su se dogovorili da se posvađaju i naprave čitav haos, da Sloba ispadne đubre kako se bi svi njihovi glasači slali poruke za Lunu - kaže izvor Informera iz produkcije.

Međutim, golupčići ne uspevaju da se do kraja drže plana, pa su se nedavno i poljubili iako glume da nisu zajedno. Ovaj njihov plan raskrinkao je novinar Milan Milošević, koji ih je javno optužio da se foliraju.

- Ta priča među njima je dogovorena! Sloba i Luna su se poljubili u kupatilu. Kija, ali i svi mi ostali ukućani bili smo u šoku kada smo to saznali. Kleli su se da nije bilo ništa, a svi smo videli poljubac kada nam je produkcija pokazala snimak. Oni taj svoj dogovor strogo drže u tajnosti, paze se da ih niko ne otkrije i da ne budu prisni, ali ne mogu da se iskontrolišu. Pa mazili su se i u pabu - ispričao je Milošević, koji je napomenuo da ljubavnici sve to rade samo zbog glasača.

- Igraju igricu i sa ljudima napolju i sa nama ovde u kući. Kao raskinuli su, a onda se prijave da zajedno nastupaju na "Zadrugoviziji" sledećeg ponedeljka. To jasno pokazuje da se njih dvoje foliraju i da jesu zajedno - ispričao je Milan.

Sa njim se složila i Miljana Kulić, koja je takođe osula paljbu po Slobi i Luni. I ona smatra da je njihova jedina želja da osvoje glavnu nagradu i da su zbog toga spremni na sve.

- Sloba i Luna taktiziraju. Bacaju prašinu narodu u oči, ali i nama ovde. Lažovi su i foliranti. Sve rade zbog glasanja - rekla je Kulićeva.

Kija posvećuje Slobi pesmu

Kija će na četvrtoj "Zadrugoviziji" sa Anom Korać izvesti Severininu pesmu "Dobro došao u klub". Ona je ovu numeru posvetila Slobi.

- A ti bio si dno, varao me sa sto, sada gledaj me i pati, s drugim sve ću ti vratiti. Dobro došao u klub, sjedi udobno se smjesti, prevarenih ima svud, zar to nisu dobre vijesti. Mene ti, a tebe ja, ama svima to se desi, dobro došao u klub oko za oko, zub za zub - pevaće Kija u ponedeljak.

Šta je Kija rekla o Slobinim perverzijama i njegovoj potenciji pročitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA