Najnovije

ZAGREVANJE JE PREVARA?! Uskoro će se Trampova glava topiti na Arktiku (VIDEO)

Kada je Donald Tramp izabran za predsednika izjavio je da globalno zagrevanje ne postoji i da je to čista prevara. Da bi shvatio ozbiljnost klimatskih promena koje i sami osećamo na koži, naučnici su rešili da šefu Bele kuće otvore oči i jednom zauvek začepe usta.

Tramp (Foto: donaldjtrump. com)

Da bi dokazali globalno zagrevanje pokrenut je projekat "Trumpmore".

Finska nevladina organizacija "Melting Ice" planira da naruči izradu 35 metara visoke i 20 metara široke skulpture lica Donalda Trumpa uklesane u greben u arktičkom pojasu, kako bi pokazali da se klimatske promene zaista događaju.

Poput lica bivših predsednika SAD-a uklesanih u planini Rašmor, Donald Trump će imati svoje lice uklesano u arktički greben, koji će se s vremenom otopiti.

Lice Donalda Tumpa uklesavaće kroz 4 nedelje najbolji stručnjaci klesanja leda iz Finske i Mongolije. 

Globalno zagrevanje jedna je od najvažnijih tema današnjice, ipak još uvek postoje ljudi koji sumnjaju u tu pojavu. Ovim projektom inicijatori žele izgraditi spomenik za sve one koji smatraju da globalno zagrevanje nije veliki problem koji se svakim trenom pogoršava, tako što će svi moći da vide kojom se brzinom uklesano lice otapa.

Porošenko pozvao EU da se izradi „zajednički pristup“ za zaustavljanje projekta „Severni tok 2“. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA