Najnovije

OBRADOVIĆEVO UPOZORENJE SNS PARTNERIMA: Vučić je najodgovorniji za izdaju, ali ovo su asistenti (VIDEO)

Gost nove epizode emisije "RasPravda", koja se realizuje u saradnji portala Pravda i produkcije HelmKast, bio je predsednik Dveri Boško Obradović.

Boško Obradović, Dveri (Foto: HelmCast)

Obradović priznaje da na opoziciji leži odgovornost za neuspeh smene loše vlasti Aleksandra Vučića. Međutim, on kaže da je najveći problem postojanje lažne opozicije koja ima direktan dogovor sa Vučićem poput Čedomira Jovanovića, Nenada Čanka i Vojislava Šešelja.

On je obasnio da je među onima koji čine pravu opoziciju problem prave idološke razlike i da je to jedan od problema koji treba rešiti da bi moglo da dođe do grupisanja snaga za smenu aktuelnog režima.

Obradović je rekao da je za Dveri Kosovo i Metohija crvena linija i da nikada neće sarađivati sa onima koji bi priznali nezavisnost južne srpske pokrajine navodeći tu Pokret slobodnih građana i Sašu Jankovića.

Predsednik Dveri je rekao da potencijalni koalicioni partneri treba da znaju da ta stranka neće odstupiti od svojih stavova poput onih o EU, Srebrenici, LGBT paradama itd. 

- Mora stav o Kosovu i Metohiji da bude nesumnjiv i nema menjanja naših stavova – objasnio je Obradović.

Prema njegovim rečima, za izdaju Kosova i Metohije neće biti odgovoran samo Aleksandar Vučić direktno prozivajući partije poput SPS, JS, PUPS, POKS i druge partije koje sarađuju sa SNS.

- Vučić je najodgovorniji, ali ovo su asistenti – rekao je Obradović. 

U grupu Vučićevih asistenata u izdaji Kosova on ubraja i Vojislava Šešelja za koga kaže da je umesto da po povratku iz Haga postane lider opozicije posta saradnik SNS-a.

On u emisiji govori o tome šta se može i mora preduzeti da bi se režim Aleksandra Vučića sprečio u veleizdaji Kosova i Metohije, zašto su patriotski glasači sluđeni, a naprednjački obmanuti, sa kim su Dveri sve spremni da sarađuju na smeni vlasti i druge važne teme:

Pogledajte celu emisiju:

Autor i voditelj emisije je Miodrag Zarković.

Teške optužbe na saradnju Vučića sa narko kartelima pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kako policija vrši pritisak na sve koji se bune u Srbiji:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA