Najnovije

ANTISRPSKA FIFA: Vikao "Gori Beograd" i pevao ustaške pesme, a onda je na dan finala stigla sramna odluka

Domagoj Vida i Ognjen Vuković bacili su senku na prolaz Hrvatske u polufinale posle pobede protiv Rusije na penale zbog snimljenog videa u kojem koriste fašistički pozdrav za pozdrav Ukrajini u kojoj su objica provela jedan deo karijere. FIFA je to protumačila kao provokaciju i zbog toga je Vida dobio opomenu, dok je Vukojević kažnjen novčano i oteran iz reprezentacije.

Samo se šalio (Foto: Jutjub)

Međutim, ubrzo se pojavio još jedan video sličnog sadržaja na kojem je Vidi društvo pravio Ivica Olić, a Vida slavi uz povike ''Ajmo, Beograd gori''. FIFA je ponovo pokrenula istragu, ali je odlučila da neće kazniti Vidu koji je objasnio da nije u pitanju glavni grad Srbije već kafana u Kijevu čiji je vlasnik upravo Srbin i da je u pitanju "šala".

 

 - Nakon analize drugog videa hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide koji se pojavio u medijima, uzevši u obzir Vidino izvinjenje i žaljenje zbog ove situacije, predsednik Disciplinske komisije svestan je kako je video snimljen pre pokretanja prve istrage i potvrđeno je kako nikakav novi prekršaj nije počinjen te nema potrebe za dodatnom kaznom - navedeno je u saopštenju.

Zašto Tošić nije rušio Šaćirija pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA