Najnovije

Evo kako da rešimo probleme i saznamo dublji smisao svega!

"Nebo je znalo moje ime" je knjiga koja daje odgovore na sva ona pitanja koja nas muče, ali i dublji osvrt svega što nam se dešava.

Foto-Vulkan

Zamislite ovu knjigu kao duhovni poziv koji će vas povezati s delom nebesa u vašem srcu. Možda čeznete da negde pripadate, jer ste oduvek osećali da ste pomalo van ovog sveta. Možda duboko žalite zbog gubitka voljene osobe, ili posla, možda ste se izborili s traumatičnim raspadom veze. Možda pokušavate da izađete na kraj sa stresom, zavisnošću, depresijom, nedostatkom samopoštovanja. Možda i nemate nikakve probleme, samo ste stigli do trenutka kada želite da saznate dublji smisao svega.

Ova knjiga ne govori samo o čudesnim trenucima, ili onima koji su toliko neobični da nema nikakve sumnje da su nebesa progovorila, jasno i glasno. Reč je i o manje očiglednim načinima na koje nam nebesa mogu došapnuti nešto kad se osećamo neshvaćeno, nevoljeno i usamljeno. Otvorite um i srce i to će vam pomoći da shvatite da vas nebesa dozivaju neprekidno i neprimetno. Dozivaju vas i sada, dok čitate ove reči.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA