Najnovije

MIŠA VACIĆ: Ko god bi izdao Kosovo taj bi postao državni neprijatelj i narodni neprijatelj (VIDEO)

Gost emisije "Tema" bio je predsednik pokreta Srpska desnica Miša Vacić koji je govorio o podršci koju je u nekim trenutcima davao aktuelnoj vlasti, šta je za njega crvena linija po pitanju Kosova i Metohije, zašto treba prekinuti i poništiti pregovore u Briselu i šta su oni doneli Srbima u Pokrajini i drugim važnim temama.

Miša Vacić (Foto: HelmCast)

Vacić je rekao da je razočaran što se u Srbiji održavaju gej parade i što je premijer Ana Brnabić, kao i da se u vlasti nalaze mnogi čiju bi smenu želeo. On je rekao da  od čitave Vlade Srbije postoje samo tri ministra za koje smatra da obavljaju svoj posao kako treba.

On je rekao da bi pristao na podelu Kosova i Metohije, ako bi Srbima dobila i Republiku Srpsku, a da bi pristanak na manje od toga značio izdaju.

- Ko god bi izdao, makar bio moj otac, moj sin, neko meni najbliži ili Aleksandar Vučić, taj bi postao državni neprijatelj i narodni neprijatelj – objasnio je Vacić.

On je rekao da poznaje Aleksandra Vučića i da veruje da on neće izdati Kosovo. Vacić je osudio najave izdaje i rekao da treba podržati državu kako bi ojačali poziciju oko Kosova i Metohije.

Vacić u emisiji iznosi brojne optužbe na račun dela vlasti, ukazuje na propuste Kancelarije za Kosovo i Metohiju, kritikuje pojedine opozicione partije.

U emisiji je vođena i diskusija ko je više pogoršao položaj Srba u pokrajini, DS ili SNS, da li je Putin podržao Vučića na izborima ili ne, da li građani imaju pravo blokadama ulica da se bore protiv vlasti, koliko su aktuelni ministri sposobni itd.

Pogledajte celu emisiju:

Šta Marko Jakšić kaže o potezima Aleksandra Vučića na Kosovu i Metohiji saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Da li je policija zloupotrebljena u slamanju nezadovoljstva građana protiv vlasti?

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA