Najnovije

Srbija domaćin Evropskog prvenstva u debati! (VIDEO)

Gost emisije ,,Forum" koja se realizuje u saradnji portala Pravda i Narodne televizije bio je Jovan Petronijević, asistent na Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP) i organizator 20. Evropskog prvenstva u debati koje se od 31. jula do 5. avgusta održava u Novom Sadu.

Jovan Petronijević (Foto-Jutjub)

Voditeljka emisije Marija Gojković naglasila je kako je Jovan pozitivan primer mladog čoveka jer je Jovan zahvaljujući debati proputovao svet, uspostavio dobre kontakte i stvorio sebi odlične prilike za posao. 

Jovan Petronijević je istakao da su naši debateri veoma uspešni na evropskoj, pa i svetskoj sceni, ali i koliko je bitna moć debatovanja kao i kakve sve prednosti zahvaljujući tome možemo postići u životu. 

Pomenuo je imena koja su poznata širom sveta, a koja su počela svoju karijeru upravo debatama.

On je naglasio važnost održvanja jedne ovakve manifestacije u našoj zemlji na kojoj će biti preko sedamsto gostiju i učesnika iz cele Evrope, sa uspešnih i prestižnih fakulteta.

Ipak, nije izostavio da pomene i da naše društvo i naša politika ne trpi debatu. On je odgovorio na pitalja i da li mladi ljudi treba i zašto napuštaju Srbiju.

On je spomenuo i teme o kojima će se raspravljati, kao što su: da li treba privatizovati NASU, da li Republika Srpska treba da bude nezavisna zemlja kao i još mnogo zanimljivih tema.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA