Najnovije

SKANDALI, PREVARE, LAŽNI FRAJERI, DOKAZI! Ovo je 25 minuta neviđenog video materijala o Kiji Kockar!

Pobednicu Zadruge, Kristinu Kiju Kockar, spajali su sa mnogim muškarcima otkad je napustila rijaliti, a ona se do sada nije oglašavala po pitanju svih njih.

Kija (Foto: Jutjub)

Kako su je mnogi osuđivali zbog sumnje da je varala svog supruga Slobodana Radanovića, ona je u intervjuu sa voditeljem Darkom Tanasijevićem detaljno obrazložila sve o aferi sa pilotom, fudbalerom, Vukom Mobom i producentom i poslovnim saradnikom Filipom Miletićem. Ove izjave do tada nije uspela da prenese javnosti, ali sada je cela istina ogoljena.

- Naravno da nije tačno, i kad sam bila slobodna nisam imala dečka pilota. Sad neki hoće da me predstave onako kako žele. Meni je sve to smešno, nisam se čak ni muvala. Svi znaju da sam toliko smarala sa Slobodanom i njegovim nastupima da nisam davala prostora za polemiku, a ni osnove da pričaju o tome. Jednostavno, ja radim sa tim ljudima i takve stvari mi ne trebaju. Taj pilot ko god da je neka se javi, ja sam čula da je on oženjen i da ima dete. To je glupost, hteli su da prikažu da sam varala svog muža, ne znaju šta drugo da kažu - rekla je Kija o pilotu.

- Sanjala sam ga. Ja tog dečka nisam nisam upoznala i neko mi je pokazao kako izgleda, ja sam to zapamtila i non-stop mi izlazi kod Anđela, to mu je drugar. I ja ga sanjala kako smo se svađali, baš sam bila iznervirana. Kad sam ispričala kumi taj san, ona mi je rekla da ga je srela i on joj je otkrio da je sve to morao zbog medija. Kao što sam već rekla, ja razumem da ljudi pribegavaju raznim načinima da budu u medijima, ali to nije istina. Pritom, on je to potvrdio, nisam mogla da verujem - ispričala je Kija o svojoj navodnoj vezi sa fudbalerom.

- Povezuju nas zato što je njegov najbolji drugar u vezi sa mojom drugaricom. Ja nisam toliko bliska sa njim da bi mi dalje polemisali, ali to je sasvim normalno čim sam u nečijem društvu... Ne bih dalje polemisala - obrazložila je Kija zašto su je spajali sa Stefanom Karićem.

- Nije istina da je raskinuo veridbu zbog mene. Čula sam se sa Vukom, ni njemu ne prijaju ti naslovi. Naravno da nisam uticala na to, ja znam da je on raskinuo i pre nego što smo se nas dvoje i upoznali. Postali smo dobri prijatelji i imamo zajedničke prijatelje, ja sam čitala da on mene juri, ali od toga nema ništa zaista - demantovala je sve navode o vezi sa Vukom Mobom.

- Prvo, Filip je moj saradnik i kad sam videla vest ja sam se iznervirala. Htela sam da pokrenem tužbu, jer je ružno da se navodi da smo mi u vezi i da se muvamo. Pritom, mi smo kao imali famozni seks u studiju i njemu ne trebaju takve stvari, kao ni meni. - ispričala je Kija neprijatnost koju je doživela zajedno sa producentom Filipom Miletićem.

Međutim, Kija je među svima njima izdvojila košarkaša Bogdana Bogdanovića sa kojim su je izvesno vreme spajali, pa priznala da bi na to mogla da pristane.

- Bogdan Bogdanović je moj tip, čula sam i da me on muva, ali to nije tačno - ispričala je kroz smeh Kija.

Kako čuvena Kasandra izgleda u petoj deceniji pogledajte OVDE.

Izvor: Pink

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA