Najnovije

OTAC IMAO INFARKT - BOLNICE NISU HTELE DA GA PRIME: Koliko ubija korona, a koliko zdravstveni sistem? (VIDEO)

Novinar Helm Kasta Miodrag Zarković u svojoj emisiji "Da vas čujem", koja svake subote od 20 sati ide uživo, emitovao je izjavu novosađanina Svetozara Petrovića koji tvrdi da je njegov otac preminuo od inafarkta jer nije dobio adekvatnu i pravovremenu pomoć.

Svetozara Petrovića (Foto: Jutjub)

Naime, Petrović je ispričao kako prolaze bolesnici od drugih bolesti tokom pandemije korone i kako bolnice i hitna pomoć odbijaju da prime pacijente čak i kada im život visi o koncu kakav je bio slučaj sa njegovim ocem. Nakon prave epopeje i odbijanja u više bolnica njegov otac je označen kao kovid pacijent i stavljen u kovid bolnicu gde je preminuo od infrakta!?

Zarković je u ranijim emisijama navodio slične slučajeve ljudi koji su preminuli zbog kovid pravila koje se primenjuju u bolnicama zbog čega kritični pacijenti od drugih bolesti ne dobijaju pomoć na vreme.

Zarković je u svojoj najnovijoj emisiji bavi medijskim manipulacijama medija na temu kovid virusa, kampnji protiv lekara koji preporučuju lek “invermektin”. Ka glavne centre manipulacija on je označio N1 i Novu S ali i televizije sa nacionalnom frekfencijom koje prednjače sa lažnim vestima.

Evropski poslanik izneo istinu o posledicama vakcinacije, gore je nego što se misli, više o tome saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA