Najnovije

MIŠA VACIĆ: Vlast nema našu bezrezervnu podršku, u Vladi sede agenti Zapada (VIDEO)

Lider Srpske desnice Miša Vacić kaže da aktuelna vlast u Srbiji nema bezrezervnu podršku tog pokreta, ali da, za razliku od drugih desničarskih stranaka i organizacijama, podržava svaki dobar potez poput nabavljanja oružja iz Rusije i Belorusije, saradnju sa Kinom itd.

Miša Vacić (Foto: Jutjub)

On  je rekao da mu se ne dopada što se u Srbiji dešavaju dve parade godišnje i što u Vladi Srbije sedi Zorana Mihajlović koja je, kako tvrdi, Zapadni agent. 

Vacić je gostujući na “Balkan info” govorio o ciljevima Srpske desnice kojoj je do sada pristupili 15 rodoljubivih organizacija.

- Mi želimo srpskiju državu od ove koja je sada, a ne želimo da je dodatno rasrbimo kao što žele Đilas i Janković – objasnio je Vacić.

On je objasni da u SNS postoji deo koji je naklonjen Rusiji i koji se slaže sa stavovima Srpske desnice.

On je izjavio da se protiv Srbije vodi specijalni rat i da zapad želi da izazove proteste koji bi vodili u građanski rat. Prema njegovim rečima sam narod je ugušio proteste zbog cene benzina jer je shvatio da način njihovog održavanja nije dobar za Srbiju.

- Narod Srbije je dokazao da nije glup, da nije idot da poveruje u priču da se isrovremeno spontano blokira saobraćaj u Nemačkoj, Hrvatskoj, Ruminiji, Bosni i Srbiji – rekao je Vacić dodajući da je narod uvideo šta je iza toga i prekinuo protest.

On je izrazio uverenje da Vučić neće izdati Kosovo. Vacić je objasnio da je stav Srbije da niko ne sme da izda Kosovo i Metohiju. Prema njegovim rečima, liberalne snage bi odmah izdale Kosovo.

- Naša dužnost je da stvorimo atmosferu da niko nikad ne sme da pomisli da izda Kosovo – rekao je Vacić.

Pogledajte celu emisiju: 

Tekst portparola SD Ivane Borić o problemu narkomanije u Srbiji pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA