Najnovije

TAMARA ĐURIĆ NIKAD SUROVIJA! Osula paljbu po porodici Đogani, pa se ostrvila na Anabelu: Oni su za žaljenje, zarađuju na... (FOTO)

Rijaliti učesnica Tamara Đurić poznata je po tome da nema dlake na jeziku, pa nije štedela Lunu Đogani i njenu porodicu o kojoj nema lepo mišljenje. Tamari je degutantno što su Anabela Atijas i Gagi Đogani, kako kaže, "ćerku ubacili u rijaliti da bi preko nje zaradili novac", pa joj je zbog toga porodica Đogani za žaljenje.

Tamara Đurić (Foto: Instagram)

- Ja iskreno mislim da je i Luna Đogani, ali i njena porodica, za žaljenje posle svega što su uradili. Meni nisu jasni roditelji koji svoje dete guraju pred kamere i u rijaliti da bi na njemu zarađivali novac - rekla je Tamara koja smatra da bi za Lunu bilo bolje da ju je porodica dobro udala, nego što su je Anabela i Gagi poslali u rijaliti.

- Bolje bi im bilo da su je bogato udali ili nešto slično, i obezbedili se na vreme, nego što su radili ovo što su radili. Ja to stvarno ne mogu da razumem. Mučenica Luna je pokazala, pre svega, koliko je nevaspitana i koliko je Anabelu i Gagija bilo briga da je vaspitaju i da brinu o tome u šta će im dete izrastI - rekla je rijaliti zvezda i dodala:

- Degutantno mi je više i da komentarišem, oni su za sva vremena pokazali kakvi su i tu je kraj priče. Ostavili su dete da im se pati deset meseci pred kamerama, podržavali Luninu vezu sa oženjenim muškarcem i sad se odjednom čude kako ih cela nacija mrzi i ne može da ih smisli! - rekla je Đurićeva.

Nove vrele slike Lune Đogani pogledajte OVDE.

Izvor: Pink

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Tamara Đurić potpuno gola u emisiji.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA