Najnovije

STAMATOVIĆ PORUČIO NAPREDNJACIMA I LIBERALIMA: Naše puške nisu ruske, već kineske

Zdrava Srbija (ZS) je žestoko odgovorila na prozivke naprednjaka i LDP zbog organizovanja "Omladinsko-patriotskog kampa" na Zlatiboru u kojoj se deca uče vojnim veštinama.

Milan Stamatović (Foto: Jutjub)

- Zdrava Srbija (ZS) je pozva Aleksandra Vučića da prestane da se krije iza svog savetnika Nebojše dr Krstića i svog komesara zaduženog za rasrbljavanje Srbije Čedomira Jovanovića, te da i sam, ako ima dokaza, kaže ono što mediji pod njegovom kontrolom, ne samo insinuiraju, već i presuđuju: da smo, navodno, neki moćan "ruski faktor" i moja malenkost organizovali "Omladinsko-patriotski kamp" na Zlatiboru, s ciljem izazivanja krvoprolića i pokušaja puča protiv Vučićevog režima - rekao je predsednik Inicijativnog odbora ZS Milan Stamatović,.

On je reagovao i na poziv Čedomira Jovanovića da Stamatović bude "pozvan na odgovornost" zbog, navodnog, organizovanja nekakvog paravojnog kampa kojim komanduju "ruski agenti željni krvi" i u kome se "deca od 13-14 godina obučavaju za nekakve ratove i agresivno ponašanje". 

- Ne želim da se pravdam niti potrčku Bebe Popovića, niti Vučićevom multipraktik savetniku niti bilo kome, već sve, a naročito komandanta ove sprdnje sa lažiranjem državnih udara, Vučića samog, još jednom obaveštavam, da se ovde, devojčice i dečaci, uče rodoljublju i ljubavi, a ne veleizdaji i mržnji. Mi ovde činimo ono što država u Vučićevim rukama ne čini na planu obrazovanja: ovde se dobijaju prve lekcije iz života, a uče i nešto od onog što smo učili i mi stari, na časovima opštenarodne odbrane i društvene samozaštite. I, da: oružje nije rusko, reč je o najnovijim puškama kineske proizvodnje! Nabavljene su u srpskim prodavnicama kineskih plastičnih igračaka - objasnio je Stamatović.

On je poručio Vučiću da, što se Zlatibora tiče, može da bude relaksiran, jer se tu ne sprema nikakv državni lažnoudar. Stamatović je podsetio Vučića da je organizator kampa Udruženje učesnika oružanih sukoba na prostoru bivše Jugoslavije, da kamp decu uči i samoodbrani, da se druže i preživljavaju u prirodi itd.

Šta je LDP saopštila povodom kampa na zlatiboru pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Tribina Saveza za Srbiju u Kraljevu.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA